LOREDANA a dat lovitura! ITALIANUL ei e cel mai tare de la VOCEA ROMÂNIEI. E FABULOS CUM A REACTIONAT TUDOR

LOREDANA a dat lovitura! ITALIANUL ei e cel mai tare de la VOCEA ROMÂNIEI. E FABULOS CUM A REACTIONAT TUDOR
LOREDANA a dat lovitura! ITALIANUL ei e cel mai tare de la VOCEA ROMÂNIEI. E FABULOS CUM A REACTIONAT TUDOR

Au inceput editiile live de la Vocea Romaniei! Primii 16 concurenti au urcat pe scena vocilor plini de emotii, dar si cu ambitia de a-si demonstra calitatile vocale, dar si pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga, ca merita sa mearga mai departe in competitie si sa lupte pentru trofeul Vocea Romaniei. Ediţia din această seară a fost plină de controverse între antrenori. Un veritabil duel al antrenorilor care şi-au demonstrat calităţile artistice şi pedagogice prin performanţele elevilor.

Loredana a fost marea surpriză a serii. Cu doi cântăreţi excepţionali: Antonio Fabrizi, un italian din Napoli, de 35 de ani şi Florentina Ciună, concurenta cu un ambitus extraordinar, şi la care Tudor Chirilă a renunţat cu uşurinţă, Loredana are şanse reale la VOCEA ROMÂNIEI.

Antonio Fabrizi a fost fenomenal şi a dat o lecţie. Italianul s-a chinuit să cânte în limba română melodia lui George Nicolescu, „Etenitate”, atât cu vocea cât şi la pian, cu toate că „ă-ul” i-a pus mari probleme. Rezultatul a fost excepţional şi a mers direct la inima publicului. „E ceva cu tara aia, nu exista niciun italian care sa nu cante. Toata lumea canta!”, a explodat Tudor. „Loredana este singura ta problema in concursul asta”, a venit imediat şi lovitura sub centură pentru colega sa.

Gheaţa a fost spartă de Echipa Smiley

echipa Smiley

Larisa Ciortan, Tobi Ibitoye, Ruxandra Anania şi Sergiu Ferat au fost primii care au păşit pe scenă.

Pentru melodia intrepretată de Ruxandra Anania, Amy Winehouse – You Know I’m No Good, Smiley a adus de acasă mai multe oglinzi pentru a crea un moment special.

Favoritul publicului a fost LARISA CIORTAN. Ea a primit cele mai multe voturi şi merge mai departe în echipa Smiley. Larisa, cu un look foarte rock, a cântat Metallica, „Nothing else matters”

Antrenorul Smiley a ales să meargă mai departe cu TOBI! Tânărul din Nigeria care a ramas în România ca să isi termine Facultatea de Biologie, a început să plângă.

Tobi Ibitoye a cântat în live-uri melodia lui Pharell Williams, Freedom. „A sunat exact asa cum trebuia si cred ca asa a fost dorit si de Smiley”, au fost comentariile pe Facebook. „Tobi si Rock and rooll”, au fost şi comentarile fanilor de la Vocea României”.

http://
Vocea Romaniei – sezonul 5: Tobi Ibitoye – Freedom pe vocearomaniei.protv.ro

Echipa Tudor

ehipa tudor

 Roxana Morar, Armand Murzea, Sabirina Stroe şi Cristina Lupu sunt în echipa Tudor, iar aseară cuvântul de ordine a fost spectacol. Tudor Chirilă a venit cu o strategie nouă la Vocea României, pe lângă voce şi un joc de scenă.
Primul care l-a experimentat a fost chiar Tudor Chirilă, care auzind laudele lui Moga s-a prefăcut că leşină şi s-a întins, cât era de lung, pe jos.
Pentru început, surpriza a venit de la Roxana, care l-a făcut pe Smiley să exclame: „Rockerita inca de mica, nu?”. Timbrul ei vocal i-a surprins pe antrenori când a interpretat cu toată puterea unui rocker, Foo Fighters, „Best of you.
„E cea mai buna rockerita de la Vocea Romaniei de pana acum!”, au exclamat şi telespectatorii.
Sabrina Stroe a intrat într-un stil personal şi o atitudine jucăuşă pe ritmurile melodiei lui Amy Winehouse, Rehab.  Pavel Bartos: „Mama, cat joc actoricesc!”.
Cristina Lupu a fost de o simplitate dezarmantă pe melodia celebrei Sinead O Connor, Nothing compares to you. Vocea ei a sunat impecabil, iar emotia s-a transmis din plin.
Favoritul publicului: Cristina Lupu
Decizia lui Tudor Chirilă este: Sabrina Stroe
cristina lupu
Echipa Loredanei
echipa loredana

Loredana a fost marea surpriză a serii. Cu doi cântăreţi excepţionali: Antonio Fabrizi, un italian din Napoli, de 35 de ani, cu o voce excepţionalăşi Florentina Ciună, concurenta a cărei capacitate ocală urcă mai multe octave şi la care Tudor Chirilă a renunţat cu uşurinţă, Loredana are şanse reale la VOCEA ROMÂNIEI.

Antonio Fabrizi a fost fenomenal. Italianul s-a chinuit să cânte în limba română melodia lui George Nicolescu, Etenitate, atât cu vocea cât şi la pian şi a i-a reuşit excepţional. „E ceva cu tara aia, nu exista niciun italian care sa nu cante. Toata lumea canta!”, a explodat Tudor. „Loredana este singura ta problema in concursul asta”, a venit imediat şi lovitura sub centură pentru colega sa.

antonio

„Mie mi-a sunat ca cel mai bun an de la Mamaia si cel mai bun an de la San Remo!”, a comentat şi Moga.
„Mie mi s-a intamplat cel mai bun lucru in concursul acesta: Un italian cântând bestial la Vocea României!”, a fost cel mai sincer Smiley.
Pentru publicul de acasă, lucrurile au fost însă clare „Fara niciun fel de suparare, dar italianul le da clasa multora de acolo! Bravo!”, a scris un fan pe Facebook.
Vocea Romaniei, in limba romana… Cantata impecabil de un italian… Singurul concurent care mi a transmis emotie….”, este un alt comentariu.
florentina
Florentina Ciună a venint hotărâtă să-i transmită un mesaj lui Tudor, „care a vrut sa ma lase sa plec”. Concurenta a interpretat melodia lui Jenifer Hudson, I’m telling you i’ m not going”.
Imediat, fostul său antrenor, Tudor Chirilă, s-a chinuit să-i găsească defecte. Antrenorul a vorbit despre „mici falsuri”, dar până în final a trebuie sa-i recunoască calităţile vocale.
„Ea a fost la tine în echipă şi ai dat-o afară?”, a comentat Smiley. „Semeni şi cu Nicole Scherzinger. Era un cântec demonstrativ şi tu ne-ai demonstrat tot ce era de demonstrat”, a spus Smiley.

„Ma amuză comentariile colegilor mei. Mi se pare că din această seară ai avut cea mai dificilă piesă. Nu ştiu câte concurente pot să abordeze măcar un sfert din această partitură. Imi pare bine că Tudor a luat ţeapă. Aş vrea să ajungi în finală şi să le demonstrezi că ai un ambitisul care te poti duce şi mai sus”, a spus Loredana.

Vizibil nervor, Tudor a încercat să demonstreze că muzica nu înseamnă doar forţă, ci şi sensibilitate. „Altfel Frank Sinatra n-avea nicio şansă în concurs”, a spus Tudor.
„Tibi a câştigat pentru că a avut o voce fenomenală!”, a pus Loredana punctul pe I. „Te oftici că nu este la tine în echipă”, a adăugat antrenoarea
„Esti periculoasă Lori şi la muzică şi la notă. Echipa ta este pe nerv şi pregătită să câştige. Am văzut pe decibeli”, a spus şi Moga.
„Mie mi-a plăcut echipa Loredanei. S-a văzut forţă”, a adăugat Smiley.
Favoritul publicului: Antonio Fabrizi
Salvată de antrenor: Florentina Ciună
Echipa Moga
echipa mogaDelia Pitu, Elvis Silitra, Ilina Pelin şi Ştefan Tănase sunt echipa Moga.
Show-ul lui Marius Moga s-a deschis cu încă o dedicaţie pentru Tudor Chirilă din paretea unei foste eleve. Delia Pitu este cel de-al doilea concurent la care Chirila a renuntat, care se dovedeste  a fi foarte talentată şi a fost salvată de Marius Moga. „Ai fost cam dur cu ea”, i-a reproşat Moga lui Tudor Chirilă dând lucrurile pe faţă. Delia a interpretat melodia Christinei Aguilera, „Something’s got a hold of me”.
 Hitul frumoasei Adele, in varianta Irinei Pelin a sunat foarte bine. Moga a făcut pentru Irina o alegere curajoasă Adele, „Hello”.  O interpretare foarte frumoasa, plina si emotie si pe placul tuturor au comentat antrenorii.
Favoritul publicului: DELIA PITU
Salvată de antrenor: Irina Pelin

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X