Toată lumea voia să afle! Câți bani costă o pereche de pantofi? Mihai Albu i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Mihai Albu, celebrul fashion designer de pantofi, a dezvăluit în exclusivitate pentru Capital Play cine este persoana care plătește și 6.000 de euro pentru o pereche de pantofi.

Mihai Albu este cel mai cunoscut designer român de pantofi de la noi, dar și din străinatate, dar puțină lume știe că are și cea mai veche firmă din țară.

Toată lumea voia să afle! Ajunge o pereche de pantofi să coste 6.000 euro

”Este o persoană din Top 300 Capital, care își comandă încălțămintea la un brand din Londra, care lucrează manual, pe măsură, cu materiale nobile. Și după ce e gata, pereche de pantofi i se dă cuiva care să o poarte o săptămână (…), nu -i ia noi ca să nu-l bată la picioare”, povestește Mihai Albu.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Iar lucrul acesta costă foarte mult, adică ”dacă pantofii costă 2000-3000 de euro, pentru că au fost purtați mai costă încă pe atât. Și ajunge o pereche de pantofi să coste 6.000 euro doar pentru că au fost purtați… omul repectiv își permite treaba asta”.

Reamintim că, anul trecut, Mihai Albu a trecut prin momente cumplite, dupa ce mama sa s-a imbolnavit grav si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Celebrul designer a oferit dezvaluiri emotionante despre femeia care i-a dat viata.

„Am o relație foarte bună cu mama mea. Am grijă de ea. Dimineața îi place să bea cafea și să mănânce un biscuite digestiv.

Trebuie să ordonez viața, sper ca mama într-o lună, două trei, să se mai pună pe picioare. Pentru mine moralul ei e foarte important. Eu mă sfătuiesc cu ea  și tot ce fac se filtrează împreună cu mama”, a povestit Mihai Albu,  la Acces Direct, potrvit Spynews.