Toamna, cel mai bun anotimp pentru slăbit

Toamna, cel mai bun anotimp pentru slăbit
Toamna, cel mai bun anotimp pentru slăbit
Autor:

Specialiştii sunt de părere că toamna este un anotimp perfect pentru slăbit. Temperaturile scăzute, fructele şi  cursurile de fitness sunt favorabile pentru cei care vor să aibe câteva kilograme în minus. Aveți însă grijă la show-urile de divertisment ce apar în noua grilă la tv, că s-ar putea să vă țină lipiți de canapea!

Și pentru că aveam nevoie de un sfat din partea unui profesionist, am apelat la Mircea Brânzei, proprietarul unor saloane de fitness.

„Cea mai importantă este determinarea! Este absolut necesar să nu renunți după primele câteva zile de antrenament, care cu siguranță ți se vor părea extenuante!

Și cum toamna încep școlile, iar mamele acorda foarte mult timp copilașilor, și dacă mai sunt ocupate și cu locul de muncă,  este clar ca timpul pe care îl mai au la dispoziție pentru ele este foarte puțin.
Astfel, de la 3 sau 4 ore de antrenament sunt concentrate printr-un program special la doar 20 minute! Este mai mult decât eficient și nici nu este necesar să veniți în fiecare zi la sală! 3, maxim 4 antrenamente pe săptămână sunt mai mult decât suficiente!” a declarat Mircea.

Mircea

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X