Ținuta purtată de Carmen Iohannis la recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a a fost comentată de un stilist. Există greșeli, în opinia lui.

Klaus și Carmen Iohannis au participat de curând la recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. Eveniment organizat cu ocazia summit-ului NATO. Alături de Regina Elisabeta a II-a au fost prezenți și Prințul Charles, alături de soția sa, Ducesa de Cornwall, precum și Kate Middleton. Totodată, de la eveniment nu a lipsit Donald Trump, care a venit însoțit de soția sa, Melania.

Ținuta purtată de Carmen Iohannis – Cele mai importante greșeli

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Pentru acest eveniment important Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie albastră, pantofi roz și clutch în aceeași culoare. Stilistul Maurice Munteanu a comentat ținuta în revista Elle online, explicând care sunt cele mai importante greșeli făcute de Carmen Iohannis: „Apreciez paltonul negru cu guler din blană, deși privit din față nu are structura potrivită. Mânecile sunt prea lungi și prea largi, iar haina pare cu un număr mai mare. Există mantouri cu o croială impecabilă, care arată mult mai bine într-un context de, să spunem. Chiar dacă accesoriile (pantofi, geantă) au o nuanță de roz pudrat, eșarfa pare mult prea primăvăratică, și mult prea deschisă la culoare pentru acest palton.

Rochia albastră urmărește aceeași linie fină, lady-like, care nu reușește să contureze, totuși, o imagine unitară, să aducă o semnătură stilistică. Din punct de vedere cromatic asocierea dintre albastru și roz pudrat reprezintă o greșeală.

Bref, o ținută care se vrea clasică, dar nu e”.

Carmen Iohannis la Buckingham