evzmonden.ro Web analytics

Ți-o mai amintești pe Nikita de România? Ce mai face ,,spaima pițipoancelor din showbizz”

Ți-o mai amintești pe Nikita de România? Ce mai face ,,spaima pițipoancelor din showbizz”
Ți-o mai amintești pe Nikita de România? Ce mai face ,,spaima pițipoancelor din showbizz”

De o bună bucată de vreme, Nikita a rămas doar o latură ascunsă și trecută a Mihaelei Ispas. În vârsta de 43 de ani și stabilită în Spania, varianta dâmbovițeană a prințesei războince s-a transformat într-o mamă responsabilă

Creația de televiziune a lui Dan Diaconescu, Nikita, era obișnuită să rupă audiențele și să șocheze. Intrarea în lumina reflectoarelor a fost mai dureroasă. A concurat la „Stele verzi”, iar bătaia încasată de la Savarina, fostă pugilistă, i-a oferit ocazia să demonstreze că are „gura bogată” și gata să satisfacă neovile televiziunii de acum zece ani. În spume, la propriu și figurat Nu puține au fost ocaziile când Nikita a dorit să își exploateze și latura feminină. Corpul ei, aproape…gingaș, a fost de nenumărate ori „plăcerea vinovată” a cameramanilor care n-au lăsat nicio bucățică de piele să nu se vadă pe sticlă. Dacă la Dan Diaconescu Direct vedeta era ,,plină de spume” pe orice vedetă de carton, în următoarea seară, era romantică, la o altă emisiune de succes a vremii, Poveștiri de Noapte, difuzată de AcasaTV. Cântăreață, poetă și om de cultură Pe lângă feminitatea nativă, Mihaela Ispas a avut și momente istorice la TV. Ea a reușit să surprindă marele public cu ajutorul culturii… solide, de care a dat dovadă spre bucuria producătorilor de emisiuni tabloid. Nikita de România a intrat în folclor după ce a recitat poezii și a cântat „cu patos”, în încercarea de a convinge că în adâncul sufletul ei este o sensibilă.

●TOPUL ,,MOMENTELOR NIKITA” ● din istoria televiziunii.

● La mormântul lui Mihai Eminescu, Mihaela Ispas a avut un moment de sinceritate: ,,Când vreodată s-ar fi așteptat Eminescu să vină Nikita la mormântul lui să-i aprindă o lumânare?”

● Pioasă și sensibilă, a filmat și în Biserica ,,Sf. Mina” . Cuprinsă de emoție a mărturisit ,,Aici e biserica în care mă simt eu cel mai bine, aici, la Mântuitorul Sfântu’ Mina”

● Într-un moment sensibil, la nervi, Nikita s-a luat de Eva Kent, o vedetă porno, căreia i-a spus că ,,Mă deranjează aerul tău inferior de superioritate.”

● L-a confundat pe Constantin Brâncuși cu Constantin Brâncoveanu ,,Ce nume frumos are copilul, Constantin Brâncoveanu…. de mare sculptor!”

● Primele versuri semnate Mihaela Ispas au fost recitate la malul mării. Iată-le : ,,Stau și plâng în urma ta/ Cred că nu te voi uita/ Vreau din sulfet să îți spun/ Nu te mai deranjez oricum!”


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X