evzmonden.ro Web analytics

Ti-o mai amintesti? CLEOPATRA STRATAN, copila care facea FURORI cu piesa “Ghita”, s-a SCHIMBAT TOTAL: “Nu este sotia…”

VEZI cum arata ACUM!

Ti-o mai amintesti? CLEOPATRA STRATAN, copila care facea FURORI cu piesa “Ghita”, s-a SCHIMBAT TOTAL: “Nu este sotia…”
Ti-o mai amintesti? CLEOPATRA STRATAN, copila care facea FURORI cu piesa "Ghita", s-a SCHIMBAT TOTAL: "Nu este sotia..."

Cu siguranta va aduceti aminte de Cleopatra Stratan, fiica celebrului Pavel Stratan, care a reusit performanta sa ajunga la fel de cunoscuta ca tatal ei in industria muzicala.

Cleopatra Stratan s-a facut remarcata prin lansarea melodiei: “Ghita, te astept diseara la portita!”. Acum, la zece ani de la debutul ei, copila s-a transformat intr-o domnisoara superba si matura, nu degeaba o confunda lumea cu … sotia lui Pavel Stratan!

Intre timp, parcursul muzical al Cleopatrei Stratan s-a diversificat si de o perioada buna de timp, isi face aparitia in concertele tatalui ei. Tanara s-a transformat enorm, este mai inalta ca tatal sau, iar in momentul in care se machiaza, pare de nerecunoscut.

Recent, Pavel Stratan si-a pus prietenii virtuali in incurcatura. Acesta a distribuit o fotografie alaturi de fiica sa, iar fanii au confundat-o cu sotia artistului, “Nu e sotia mea, e fiica mea, Cleopatra!”, a comentat Pavel Stratan, lamurind situatia.

Cleopatra Stratan are acum 15 ani și este o domnisoara in toata regula. Adolescenta și fratele acesteia, Cezar Stratan, au apărut amândoi în videoclipul ”Mami”, așa cum se numește ultima piesa care tocmai a lansat-o.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X