Povestea aceasta este de-a dreptul terifiantă. Un bărbat de 30 de ani este acuzat că a făcut niște lucruri dincolo de înțelegerea unui om care gândește logic.

Așa cum relatează presa locală, totul a început încă în urmă cu 30 de ani, când acest tânăr s-a născut. El ar fi fost atunci, în spital, la naștere, infectat cu virusul HIV.

Peste ani, când a cunoscut o fată de care s-a îndrăgostit, și cu care s-a și însurat, nu i-a spus totuși de problema gravă de sănătate pe care o avea, relatează portalul www.aradon.ro.

Soția lui a aflat de situația în care se află, anume că fusese infectată cu HIV, în urma unor analize uzuale.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

Mai mult decât atât, în timpul căsătoriei, tânărul a avut o relație cu o altă fată, de data asta o minoră de 17 ani. Pe care, evident, a infectat-o cu același virus letal.

”Cred că scopul lui este să îmbolnăvească cât mai multe fete ca să se răzbune, pentru că el nu acceptă că are această boală, și pentru indemnizația pe care o primește de la stat. Mi-a spus că-mi va face și mie această indemnizație și că va fi pe cardul lui”, a declarat femeia cu care acest tânăr avusese o relație extraconjugală.

Evident că minora de atunci, cea de 17 ani, este azi majoră, după câțiva ani de la acel episod. Însă ea își amintește momentul când a aflat că e seropozitivă. ”Am crezut că va cădea cerul pe mine”.

Femeia l-a dat în judecată pe fostul ei iubit, considerând că a infectat-o în mod intenționat.

În Codul Penal asemenea fapte sunt considerate infracțiuni care aduc atingere sănătății, iar pedeapsa este de la trei la zece ani de închisoare.

La rândul său, tânărul a susținut deja în fața instanței, potrivit aceleiași surse de informație, că femeile cu care a avut până acum relații au știut de situația lui, dar și-ar fi asumat-o. Pentru că îl iubeau, zice el.

Presa locală arată că Poliția mai are acum pe rol și cazul unei alte femei, care și ea ar fi fost infectată intenționat cu HIV. Rămâne de văzut dacă e vorba de același autor.