Cazul este de-a dreptul șocant și arată că cei care se ocupă cu așa ceva au de gând să facă rău în cel mai terifiant mod. Victimele suferă cumplit și ar putea chiar să moară.

Este vorba despre ace de cusut care au fost introduse în căpșuni.

Asemenea situații au fost semnalate anul acesta în Australia. Dar nu e prima dată. Și anul trecut s-a întâmplat la fel, în aceeași țară, arată agenția de presă Xinhua, citată de portalul www.monitoruldevrancea.ro.

Autoritățile australiene vorbesc despre ”terorism alimentar”.

Nu mai târziu de ieri a avut loc un astfel de incident, în Melbourne. O femeie a mers la supermarket, a cumpărat căpșuni, după care, ajungând acasă, a mușcat dintr-o fructă.

Citește și: Elton John nu a mai putut, anunț cu ochii în lacrimi

Imediat a simțit în gură un ac. Care i-a provocat și o rană, motiv pentru care a fost transportată la spital. Evident că au fost alertate autoritățile.

Sursa citată arată că David Chapman, tatăl victimei, a declarat ulterior la postul 3AW Radio că fiica lui a simțit o jenă la nivelul gâtului. Era clar că s-a înțepat cu acel ac. „A luat o muşcătură şi a ieşit la iveală un ac mare, cam cât toată lungimea căpşunii”, a povestit bărbatul.

Situația de la celălalt capăt al lumii este foarte gravă. Pentru că în cursul anului 2018 s-au înregistrat 200 de asemenea incidente.

S-a ajuns în situația în care sectorul căpșunilor din Australia a fost grav afectat din cauză că lumea nu a mai cumpărat asemenea produse. Teama era foarte mare.

Fermierii de profil au spus atunci că această situație le-a provocat pierderi de 12 milioane de dolari australieni.

Între timp, aflăm de la aceeași sursă, un bărbat de 50 de ani, care lucra ca ambalator în cadrul unui depozit de căpșuni, a fost arestat, fiind suspectat că ar fi comis asemenea fapte de o cruzime fără margini.