TERIFIANT! Marius Țeicu, devastat. Anunțul care va îngrozi întreaga țară: „Ce se întâmplă este un coșmar…”

TERIFIANT! Marius Țeicu, devastat. Anunțul care va îngrozi întreaga țară: „Ce se întâmplă este un coșmar…”
TERIFIANT! Marius Țeicu, devastat. Anunțul care va îngrozi întreaga țară: „Ce se întâmplă este un coșmar...”
Autor:

TERIFIANT! Marius Țeicu, devastat. Anunțul care va îngrozi întreaga țară: „Ce se întâmplă este un coșmar…”

Mihai Constantinescu se află în continuare într-o stare critică.  reamintim că artistul se află internat la Spitalul Floreasca, din București, iar medicii au anunțat că acesta are mare nevoie de sânge. În acest sens, peste o sută de persoane au mers să doneze sânge pentru îndrăgitul cântăreț de muzică ușoară.

Apropiiații artistului, printre care și Marius Țeicu și Iuliana Marciuc au făcut un apel către oamenii  la donare de sânge:

”Sunt foarte emoționat pentru că de când se întâmplă ce se întâmplă cu Mihai este un coșmar. Noi ne cunoaștem de 54 de ani. Cântăm în trupe, suntem prieteni buni și dintr-o dată s-a întâmplat lucrul acesta. A mai avut niște probleme, dar nu credeam că o să ajungă aici. Ce vreau să vă spun este că eu cred în continuare că poate să se facă bine pentru că este un om foarte puternic.

Mihai a trecut peste foarte multe greutăți în viața lui, dar de fiecare dată a izbândit pentru că el a făcut meseria asta de cântăreț, de compozitor, de autor de texte, cu toată pasiunea și cu toată dragostea. Iubește oamenii și pe copii și tot ceea ce a făcut a făcut cu mare dragoste. Sper ca dragostea asta să se întoarcă asupra lui. Sper ca Mihai să fie salvat. Are niște doctori buni care se îngrijesc de el acolo. Le-am spus să vorbească mereu cu el pentru că eu cred că el aude și simte.

Cred că va fi învingător și va trece peste aceste momente. Poate că dragostea și cu ajutorul lui Dumnezeu, împreună cu cea a oamenilor, să îl salveze…. Vă rog să mă iertați…. îmi este foarte greu să vorbesc. (…) Vreau să îi rog pe oameni să meargă să doneze sânge”, a declarat Marius Țeicu în direct la România TV.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X