Există pe lumea asta locuri încărcate fie de forțe negative, fie de legende ale căror origini sunt greu de deslușit. În orice caz, dacă ajungi acolo oamenii te vor avertiza. Ai grijă, pentru că nu se știe ce te așteaptă la fiecare pas!

Un asemenea spațiu există în Japonia. Este pădurea numită Aokigahara. Ca să înțelegeți unde anume o găsiți, să știți că e la poalele Muntelui Fuji.

Oamenii locului îi mai spun și ”Marea de Copaci”. Dar mai are o denumire, de-a dreptul înspăimântătoare. Este considerată „una dintre cele şapte porţi spre Iad”.

Așa cum ne descrie publicația www.historia.ro, în acea arie se întâmplă ceva. Greu de înțeles pentru cineva care încarcă să vadă totuși lucrurile în mod logic.

Citește și: Şapte cetăţeni ruşi au părăsit vasul Diamond Princess. Ce s-a intamplat cu acestia!

Ai intrat în pădure. Scoți busola din buzunar, să vezi pe unde o iei. După soare ori după stele, dacă te-a apucat noaptea, nu poți să te ghidezi, din cauza desimii ramurilor.

Numai că busola nu ți-e de ajutor. Acul o ia în toate direcțiile, ca un turbat.

În același timp, în cap îți răsună vocile localnicilor care mai înainte te-au prevenit, până să intri în pădure. Aici e locul în care numai un monstru, cu tot cu neamurile lui, sălășuiesc. Ei sunt stăpâni absoluți.

Negura pune și mai mult stăpânire pe ochii tăi. Când și s-a mai spus un lucru, și poate că nu ți-a păsat. Anume că în pădurea asta obișnuiesc să-și ia viața cei care cred că nu mai au nimic de spus acestei lumi.

Sursa citată ne spune că nu mai puțin de 500 de sinucideri au loc aici, în fiecare an.

Oare duhurile lor sunt cele care mișcă acum crengile copacilor într-un mod atât de straniu?!…

Singurul lucru bun pe care ai putea să-l faci, dacă tot vrei să te aventurezi pe căile adrenalinei, e să iei cu tine un ghid. Nu uita asta!

Altfel, ai ocazia că pățești precum alți călători, de-a lungul timpului, care s-au apropiat atât de mult de ”poarta spre Iad”, încât nu s-au mai întors niciodată.