Terapie cu iubitul, discuții care pot salva și cea mai disfuncțională relație

Terapie cu iubitul, discuții care pot salva și cea mai disfuncțională relație
Terapie cu iubitul, discuții care pot salva și cea mai disfuncțională relație
Autor:

Cu toţii am văzut destule showuri de tip reality-TV pentru a ne da seama că lucrurile pot merge şi mai prost în relaţia noastră. De la runde întregi de ţipete până la ameninţări cu divorţul, totul este posibil.

Dar terapia de cuplu nu este numai pentru cei care au probleme de această natură. Chiar dacă relaţia ta nu este pe cale de a se autodistruge, există nişte exerciţii sănătoase care vă vor face bine pe termen lung.

De multe ori, unul din voi doi face nişte sacrificii mai mari decât celălalt şi când nu simte acelaşi efort din partea partenerului, ajunge să creadă că cineva nu şi-a respectat partea de înţelegere. Pentru a preveni acest lucru, aveţi nevoie de ora sincerităţii.

Este momentul să daţi cărţile pe faţă şi să vorbiţi despre micile frustări de genul ”nu vreau să mă uit cu tine la campionatul de fotbal în fiecare miercuri seară”. Numai aşa veţi fi capabili să ascultaţi şi să respectaţi opinia celuilalt.

Orice frustrare pe care o iei cu tine la somn se transformă în ranchiună şi resentiment. Înainte să ajungi în această situaţie, rezolvă problemele în ziua în care ele apar. Dacă emoţiile sunt prea puternice pentru această oră, cădeţi de acord să puneţi pauză până a doua zi.

Care sunt cele 10 lucruri pe care le faceţi împreună şi sunt mereu distractive? În fiecare lună, trebuie să faceţi cel puţin unul din ele.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X