evzmonden.ro Web analytics

TEORIE ŞOCANTĂ! Stela Popescu putea fi SALVATĂ: “Eu insist de ani de zile…”

TEORIE ŞOCANTĂ! Stela Popescu putea fi SALVATĂ: “Eu insist de ani de zile…”
TEORIE ŞOCANTĂ! Stela Popescu putea fi SALVATĂ: "Eu insist de ani de zile..."

Controverse uriașe au apărut referitor la cauzele morții Stelei Popescu. Întrebarea este dacă trecerea în neființă a îndrăgitei actrițe putea fi evitată. Reamintim că, la ultima apariție la un eveniment a Stelei Popescu, cu doar zile câteva înainte de cumplitul incident, a șocat pe toată lumea.

Actrița nu mai avea deloc zâmbetul pe buze și îi lipsea acea energie pozitivă cu care obișnuise pe toată lumea. Stela Popescu a avut un discurs incoerent, ce putea fi un semn clar că nu se simțea prea bine.

Medicul Tudor Chiuhodaru a făcut niște declarații despre starea actriței din ultimele zile și a explicat dacă putea fi salvată în cazul în care ar fi primit ajutor. Intrebat dacă putem vorbi despre un atac cerebral vascular care deja se declanșase, medicul a spus:

 Sunt semne de alarmă și chiar dacă nu am văzut imaginile, faptul că ai descris acele tulburări de vorbire, imposibilitatea de a prinde obiectele, de a ține corect mâinile, tulburările motorii la o persoană ajunsă la acea vârstă erau semne clare de suspiciuni și care ar fi orientat pe oricine la o evaluare într-un serviciu neurochirurgical. Eu vă spun că tratăm zilnic asfel de cazuri și facem și tratament de urgență, iar aici secundele, minutele, orele sunt esențiale pentru ca pacientul să poată fi salvat și recuperat. De altfel, există patru semne de alarmă pentru un accident vascular cerebral, cele care țin de modificări la nivelul feței, pacientul nu poate râde, nu poate zâmbi, tulburări motorii. Așa cum ați văzut și dumneavoastră, poate scăpa obiecte, mâinile îi amorțesc
, a spus acesta, potrivit antena3.
CITESTE CONTINUAREA AICI.

Update – Dezvaluiri SOC ies la iveala! ACEASTA este BOALA pe care Stela Popescu a tinut-o ASCUNSA ani de zile!

NEWS ALERT! Din pacate, inca o VESTE TRISTA. Este vorba despre CELEBRA ACTRITA Cristina Stamate

Prima REACTIE a lui Teo Trandafir dupa ce s-a anuntat ca celebra ACTRITA Stela Popescu A MURIT: „Daca cineva face farse de astea…”

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X