Teodor Melescanu, anunțu despre demisie. Este scandalul momentului

Teodor Melescanu, anunțu despre demisie.Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a anunţat că nu demisionează până când decizia Curţii Constituţionale prin care alegerea sa a fost invalidată, dar şi motivarea acesteia nu vor fi publicate în Monitorul Oficial.

Teodor Melescanu, anunțu despre demisie. Așteptăm considerentele Curții Constituționale

Teodor Meleşcanu a declarat că deocamdată îşi asumă prerogativele funcţiei:„Având în vedere că este o premieră, așteptăm considerentele Curții Constituționale pentru a proceda în consecință. Până la publicarea în Monitorul Oficial partea întâi eu îmi asum în continuare prerogativele pe care le am. După publicare vom face consultările politice necesare pentru a găsi cea mai bună soluţie în acest caz. Din momentul publicării în Monitorul Oficial este obligatorie pentru toată lumea”, a spus Teodor Meleşcanu.

Citește și: Politica internationala este in doliu! A murit fostul Presedinte

Teodor Melescanu, anunțu despre demisie. După decizia Curţii Constituţionale, PSD a anunţat că va face o propunere pentru funcţia de preşedinte al Senatului după consultări în forul de conducere al partidului. PNL o va propune pe Alina Gorghiu, iar USR o va susţine pe aceasta sau va veni cu un candidat propriu, informează RRA.