}

Teo Trandafir si SECRETUL care i-a marcat intreaga CARIERA. Amintiri despre o situatie de COSMAR: „N-aveti pic de bun-simt!”

Teo Trandafir si SECRETUL care i-a marcat intreaga CARIERA. Amintiri despre o situatie de COSMAR: „N-aveti pic de bun-simt!”
Teo Trandafir si SECRETUL care i-a marcat intreaga CARIERA. Amintiri despre o situatie de COSMAR: "N-aveti pic de bun-simt!"

Indragita prezentatoare TV, Teo Trandafir, a oferit dezvaluiri neasteptate inceputurile carierei sale. Teo a lucrat la un post de radio, iar unul dintre invitatii sai de la acea vreme a fost Mihai Tatuluci. In direct, chiar in timpul emisiunii acesta a pus-o la punct pe incepatoarea de atunci,Teo Trandafir.

„Mihai Tatulici, care m-a întrebat: „Teo, de ce m-ai invitat la emisiunea ta?” și eu am răspuns: „Ca să vă fac celebru, domnule Tatulici!” Și el a replicat: „Voi, ăștia de la radio, n-aveți pic de bun-simț!””, a spus Teo Trandafir, potrivit cancan.ro

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete TV de la noi din tara, cu un parcurs impresionant. De-a lungul timpului, prezentatoarea a avut parte de numeroase episoade pe care nu le-a uitat, unele fiind mai placute, altele nu. Despre prima sa aparitie, Teo Trandafir isi aduce amintite ca a vorbit 90 de minute fara pauza.

„O absolventă de limbi străine care nu părea că își dorește celebritatea… Îmi aduc aminte că prima emisiune a fost undeva în 94 și, pentru că nu mi-a spus nimeni să mă opresc, am vorbit fără pauză 19 minute, timp de 19 minute am ținut-o pe a mea, pentru că am o regulă în viață care a început din prima zi: „Nu te oprești până când nu auzi vocea producătorului tău spunând «Stop!» Și, pentru că tocmai ce învățasem chestia asta, am zis că este cazul să o și aplic, și am aplicat-o”, a mai spus Teo Trandafir.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X