}

Teo Trandafir, la un pas de moarte! Adevarul despre drama nestiuta a celebrei prezentatoare TV: „Nu mi-e frica de moarte deloc…”

Teo Trandafir, la un pas de moarte! Adevarul despre drama nestiuta a celebrei prezentatoare TV: „Nu mi-e frica de moarte deloc…”
Teo Trandafir, la un pas de moarte! Adevarul despre drama nestiuta a celebrei prezentatoare TV: "Nu mi-e frica de moarte deloc..."

Teo Trandafir, la un pas de moarte! Adevarul despre drama nestiuta a celebrei prezentatoare TV: „Nu mi-e frica de moarte deloc…”

Dupa ce a povestit ca a fost la un pas de moarte pe vremea cand avea doar 5 ani, Teo Trandafir a ajuns la concluzia ca nu ii este deloc frica de moarte, ci doar de suferinta de dinaintea acesteia.

„Fiecare își caută și își găsește puterea în el și în cei apropiați. Eu am avut senzația când m-am întors că pot să mă detașez de povestea asta și să o iau de la început, și senzația s-a transformat în certitudine. Mai e ceva, mâine mi se poate întâmpla din nou. Dacă o ținem într-o jelire non-stop, nu ne putem bucura de ce ne-a rămas.

Da, poți să înveți din chestia asta dacă ții neapărat, dar lecția pe care eu am învățat-o este că e bine să nu mori”, a declarat Teo Trandafir pentru revista Viva!

Teo a marturisit care este cea mai mare frica a ei. „Frica de suferință de dinainte de moarte. Nu mi-e frică de moarte deloc, pentru că la ea ajungem toți, mi-e frică de suferința de dinainte. Îmi doresc ceva brusc”.

Acum 14 ani Teo a hotarat sa adopte o fetita,pe nume Maia, care o perioada nu a stiu cum a ajuns in casa prezentatoarei TV, pana intr-o zi, cand aceasta i-a spus adevarul. Cum a reactionat micuta? Chiar Teo Trandafir a dezvaluit.

„I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate. Mi-am dat seama că e momentul pur şi simplu, m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină. Făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte.

I-am spus: „Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau”.

Fetita a inceput sa puna mai multe intrebari: „Dar, înainte de a veni eu, păsările astea erau? – Nu. – Şi tu ce făceai? – Eu plângeam – De ce? – Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger şi atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearşaf. –Şi unde m-au pus?”.

M-am dus în curte şi i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii şi, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să îşi imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinaţie, câtă esenţă a adus în viaţa mea”, a povestit vedeta.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X