Teo Trandafir este in lacrimi! Fostul sot al indragitei prezentatoare TV s-a stins din viata.

Început de an greu pentru Teo Trandafir, una dintre primele vedete din lumea televiziunii.

Fostul ei soț și bărbatul după care poartă actualul nume, Alexandru Trandafir, a trecut în neființă. Cei doi fuseseră căsătoriți timp de șase ani, între 1990 și 1996.

Alexandru Trandafir era pilot la compania Tarom, iar vestea morții sale a fost dată pe un grup privat de discuții al angajaților firmei de transport aerian. RTV informează că slujba de înmormântare va avea loc vineri, 24 ianuarie, în Bucureşti, la cimitirul Giuleşti Sîrbi.

Citește și: Teo Trandafir, despre fostul ei coleg Mircea Badea: „Am petrecut o perioadă de coşmar...”

„Era un om excepţional. La vremea respectivă, el, cadru militar, eu, smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere. Nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm. Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci nişte alegeri se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-au transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele!”, povestea Teo Trandafir cu ceva vreme în urmă.

Vedeta dezvăluia că și copilul ei „poartă același nume, ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibrația numelui este cea care îți definește existența. Eu nu știu să mă cheme altfel. Pe mine înainte mă chema ca pe tata, Uță. Mâine, poimâine nu mai țin minte numele de atunci pentru că nu îl mai port demult”.