Teo Trandafir si-a deschis sufletul si a oferit informatii tulburatoare despre prima sa iubire, traita in timpul Revolutiei din 1989.

Teo Trandafir are amintiri dureroase si isi aduce aminte cu tristete de perioada care i-a spulberat toate planurile.

Doream să ne căsătorim și să plecăm în America

“Nenorocirea mea a fost până la capat. Prima mea iubire s-a ivit exact în 1989. Era profesor de literatură americană venit în România printr-o bursă Fullbright. Ne-au prigonit, ne-au spart casa. Doream să ne căsătorim și să plecăm în America. Au reușit să-mi ia și asta”, a povestit Teo pentru unica.ro.

Eram schilodită și nu eram singură

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

“Pentru asta, în 21 decembrie, am ieșit din casă. Pentru ca mi-au luat tot ce aveam și pentru că m-am gândit că într-o zi va veni copilul meu și mă va întreba ce am făcut la Revoluție. Cum era să-i spun ca am stat în casă?Așa că m-am dus la Ministerul Apărării și am alimentat încărcătoare, apoi ne-au chemat la Universitatea București. Marian Munteanu și profesorul Cezar Tăbârcea ne-au spus să mergem la stația Aurel Vlaicu că e plin de răniți. De acolo m-am dus la Spitalul Municipal. Am făcut revoluția în drum. Eram pornită sentimental și intelectual. Eram schilodită și nu eram singură”, a mai povestit prezentatoarea tv.