Teo Trandafir, despre fostul ei coleg Mircea Badea! Teo Trandafir dezvăluie, într-un interviu pentru EVZ. TV, că Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, la postul de televiziune Antena 3, este „de o fidelitate extraordinară”.

“Mircea e atât de easy living. E uşor să vorbeşti cu el, e uşor să trăieşti cu el. Ne-am format unul pe altul ca piciorul de chinezoaică în pantof. Este de o fidelitate extraordinară”, a mărturisit Teo despre fostul ei partener ei de emisiuni.

Mircea am petrecut o perioadă de coşmar de 4 ani şi jumătate la Tele 7

“Noi am pornit împreună din radio. Cu Mircea am petrecut o perioadă de coşmar de 4 ani şi jumătate la Tele 7, pentru că ne dădeau 100 de dolari pe lună şi muream, făceam foamea. Eu stăteam şi cu chirie, noroc cu Mircea că mă hrănea el, mă îmbrăca el, mă îngrijea el, mă susţinea.”

Ne-am surprins spunând “noi ne ducem la pipi”.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

“Cât am lucrat împreună, nu am folosit niciodată persoana întâi singular. Vorbeam eu sau vorbea el, era “noi”. La un moment dat, ne-am surprins spunând “noi ne ducem la pipi”. Teo şi Mircea se scria într-un cuvânt. Noi eram doi bărbaţi prinşi într-un război împotriva tuturor”, a povestit Teo, potrivit evz.ro.