Teo Trandafir a rupt tacerea! Adevarul despre gandurile negre care nu ii dau pace. Dezvaluiri cutremuratoare!

In trecut, Teo Trandafir a fost la un pas de moarte, insa acum este sanatoasa si fericita ca soarta i-a mai dat o sansa.

In cadrul unui interviu acordat pentru Ciao, Teo Trandafir si-a deschis sufletul si a marturisit ca viata i s-a schimbat radical din momentul in care a invins moartea.

“Mi-a fost salvată viața, după cum bine se știe, în 2010. Ăsta este cel mai mare bine care mi-a fost făcut.

Mulțumesc morții pentru că a întârziat un pic, orașului Sightu-Marmației pentru că m-a făcut să mă simt acasă și îmbrățișată, mulțumesc partenerului meu, Bursucu, pentru că mă suportă în fiecare zi”.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

In momentul de fata, prezentatoarea TV se declara un om implinit! Aceasta a povestit cat de mult o ajuta prezenta fiicei sale in viata ei.

“Eu de la ea am învățat altruismul. Maia, înainte de a face ceva, mă întreabă și pe mine dacă vreau. Înainte de a rosti ceva, se întreabă dacă nu cumva pe mine m-ar răni. Orice lucru mic pe care îl face dovedește considerație în ceea ce mă privește; mi se pare absolut impresionant”.

Reamintim ca Teo Trandafir a intrat de doua ori in moarte clinica, din pricina unor complicatii generata de pancreatita acuta si a fost operata la Viena de doua ori.

Vedeta KanalD isi aduce si acum aminte ca ii acea perioada delira frecvent si a ajuns chiar sa isi creeze propriul univers imaginar.

„De obicei, oamenii când mor nu regretă ce au făcut! Cred că oamenii când mor contempla momentul. Este fabulos să mori! E wow. N-ai timp să stai să te gândești ce ai greșit, mai contează? Important e momentul pe care îl trăiești.

Este fantastic. Vezi imagini, fete, încerci să procesezi care e legătură dintre ele. Nu e simplu! În comă e o aventură. Îmi aduc aminte fete, umbre, hol, că mă duceau la raze cu pat cu tot.

Îmi aduc aminte că nu prea credeau că o să fie bine, vorbeau în germană.M-am trezit în tot felul de locuri, m-am plimbat”, a mărturisit Teo mai demult, într-un interviu pentru Cancan.