Teo despre accidentul aviatic din Muntii Apuseni: “Am plans mult!”

Teo despre accidentul aviatic din Muntii Apuseni: “Am plans mult!”
Teo despre accidentul aviatic din Muntii Apuseni: “Am plans mult!”

Teo Trandafir a incercat astazi in emisiunea “TEO SHOW”, de la Kanal D, sa inteleaga ce invataturi putem deprinde dintr-o tragedie ca cea petrecuta in Muntii Apuseni. Extrem de emotionanta de cele intamplate, vedeta Kanal D, a recunoscut ca a plans mult dupa ce a aflat de accidentul aviatic petrecut luni dupa-amiaza.

“Este o zi foarte grea, una dintre cele mai grele pe care a trebuit sa o traversez. Dumnezeu sa ne dea putere sa fim senini! Simt in atmosfera ca peste vreo 48-50 de ore vor aparea celelalte parti, pana acum se vorbea despre un erou. Simtiti ca la un moment dat se va vira si se va vorbi despre un vinovat? Se vor spune lucruri despre un om care nu se va mai putea apara. Cum necum, acest om si-a facut datoria. O sa vedeti ca presa o sa inceapa sapaturile, o sa inceapa sa spuna ca nu trebuia sa faca si sa dreaga. Dupa plansete, pentru ca recunosc ca am jelit multa vreme, ce invatam noi de aici? Cum e posibil ca niste victime sa fie gasite de un padurar?”, a spus Teo.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X