Teo Trandafir este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV de la noi, are o cariera de invidiat, o casa de poveste, o fiica care devenit adolescenta, insa nu a avut noroc in plan sentimental. Vedeta nu are nicio relatie, insa se bucura de alte lucruri pe care viata i le-a oferit.

Chiar si asa, Teo Trandafir a oferit detalii picante din perioada studentiei, cand s-a indragostit de un coleg. Cu aceasta ocazie, vedeta si-a exprimat parerea despre virginitate si a lasat de inteles ca aceea a fost si perioada in care a avut parte de primul sau contact sexual.

Am fost la București, am intrat la facultate printr-un miracol, dar am intrat, a doua oară nu aș putea. Să continui… M-am îndrăgostit de un coleg de grupă, singurul băiat din grupă de altfel. Eu am înțeles de la viață că virginitatea este ultima redută a unei fete și că o dată pierdută chestia asta, în primul rând că este ireversibil, ai pierdut o valoare de neînlocuit.

Citește și:

Și am tot împins chestia asta în timp până când am început să îmi schimb percepția, am zis că nu o să pot niciodată să ajung până acolo, deci să o transformăm într-o virtute. Am zis că vreau să mă mărit cu flori de portocali pe cap, aiurea, mie îmi era foarte frică. Până la urmă, într-un târziuuuu, am trecut și de asta. Oricum relația mea cu colegul de facultate era una platonică. Așa era pe atunci”, a povestit Teo Trandafir, conform b1.ro.