Tehnici sexuale de gheisa. Cum sa-l innebunesti in pat ca o profesionista

Tehnici sexuale de gheisa. Cum sa-l innebunesti in pat ca o profesionista
Tehnici sexuale de gheisa. Cum sa-l innebunesti in pat ca o profesionista

In ciuda credintei populare, gheisele au facut parte dintr-un cult cat se poate de respectat in cultura nipona. Spre surprinderea multora, ele nu erau vazute ca femei usoare, ci mai mult ca un fel de curtezane menite sa il multumeasca sub toate aspectele pe cel care tinea casa.

Insa, tehnicile lor sexuale, diferite si senzuale, au capatat renume la nivel mondial tocmai datorita faptului ca isi dadeau tot interesul sa-si multumeasca stapanul.

De-a lungul timpului aceste tehnici au fost studiate si multi dintre cei mai renumiti terapeuti specializati in probleme sexuale si in psiologia cuplului au ajuns la concluzia ca tehnicile sexuale practicate de gheise pot arpinde vapaia in orice relatie, oricat de monotona ar fi devenit ea.

Foloseste limba

Una dintre cele mai apreciate tehnici ale gheiselor este asa numitul “spalat cu limba”. Aceasta tehnica presupune plimbarea lenta a limbii pe spatele barbatului, pe coloana vertebrala, pe abdomen si pe piept. Astfel, sunt stimulate unele dintre cele mai erogene zone ale corpului masculin.

Racorirea

O alta tehnica folosita este cea a racoririi. Inainte de actul sexual in sine, gheisa sufla incet aer pe…

Citește continuarea articolului pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X