Tehnica incredibila ca sa oferi un orgasm de cel putin 15 de minute, explicata pas cu pas

Tehnica incredibila ca sa oferi un orgasm de cel putin 15 de minute, explicata pas cu pas
Tehnica incredibila ca sa oferi un orgasm de cel putin 15 de minute, explicata pas cu pas

Orgasmul unei femei dureaza, in medie, aproximativ 15 secunde insa exista o tehnica inventata de un cuplu de renumiti sexologi care o poate duce pe partenerape culmile placerii si cate 30 de minute uneori.

Mai mult decat atat, tehnica inventata de cei doi poate duce la contractii vaginale care sa genereze orgasme de scurta durata si timp de 24 de ore dupa ce a fost folosita.

Cei doi sexologi care au inventat aceasta tehnica sustin ca este destul de elaborata si presupune ca si femeia sa se implice la fel de mult ca barbatul in practicarea ei, mai ales daca isi doreste un orgasm de cel putin 15 minute.

Pentru ca tehnica orgasmului de cel putin 15 minute sa functioneze, femeia trebuie sa se pregateasca, cel putin mental, in prima faza. Astfel, inainte de inceperea actului care sa-i ofere atata placere, femeia ar trebui ca o perioada de cateva zile sa se relaxeze si sa incerce sa lase deoparte toate preconceptiile pe care le are cu privire la actul sexual in sine.

Acest lucru este necesar din cauza ca, potrivit sexologilor, femeile in marea lor majoritate au o atitudine de opunere in fata placerii sexuale in loc sa aiba o atitudine pro-placere.

Pe langa acest lucru, femeia ar trebui sa efectueze o serie de exercitii Kegel prin care sa isi contracte si sa isi relaxeze in repetate randuri aceeasi muschi pe care ii foloseste pentru a controla fluxul urinar. Mai mult decat atat, pe parcursul acestor zile femeia ar trebui sa se masturbeze mai des pentru a descoperi exact care sunt atingerile si ritmul mainii si stimularii vaginale pe care le perefera.

Cat despre partea barbatului, iata ce are de facut pentru a-i oferi un orgasm de 15 minute

Pozitioneaza-ti partenera intinsa in fata ta iar tu stai langa ea, in lateral.

Continuarea pe Lyla.ro

Tags: ,

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X