Lansare de carte G.K. Chesterton, „Dacă Dumnezeu nu ar exista” , la Liceul „Anastasia Popescu”. Editura Contra Mundum va lansa azi, 22 octombrie, de la ora 18.30, în București, la Liceul Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu” (Strada  Zborului, nr.7-9), volumul de eseuri „Dacă Dumnezeu nu ar exista” de G.K. Chesterton.

G.K. Chesterton este unul dintre cei mai cunoscuți scriitori conservatori ai secolului XX, un apologet creștin exceptional, un maestru al paradoxului și un polemist conservator redutabil. În scrierile sale, Chesterton a anticipat marile tensiuni spirituale și ideologice ale contemporaneității și a oferit argumente solide pentru întoarcerea la bunul-simț comun, la practicile venerabile și încercate ale tradiției.

Citește și:

Editura Contra Mundum este o editură specializată în publicarea de cărți care oferă o perspectivă din afara curentului dominant, care îi fac pe cititori să își pună probleme serioase și să pună sub semnul îndoielii lozincile și clișeele contemporane. În 2017, Editura Contra Mundum și Evenimentul Zilei au oferit publicului român volumul „George Soros. Puterea din umbră”.