„Te consider…” – așa cum ați citit mai sus, recunoașteți că nu e un mesaj pe care să îl primești în fiecare zi. Mai ales când faci parte dintr-o “comunitate” de artiști, care cântă un anumit gen muzical. Manele, ce mai.

Iată că, celui cunoscut cu numele de scenă Florin Salam și Florin Fermecătoru’ i-a fost adresat așa ceva.

Nu în fiecare zi ești făcut șvaițer. Mai ales când ai fanii tăi și ești obișnuit cu admirația, așa, ca Florin Salam. Iată însă că pe blogul lui Bogdan Stoica au apărut nu demult  rânduri despre manele și maneliști. M-am certat cu prieteni buni, din cauza manelelor. “Am în lista de blocati pe FB vreo 2.500 de inși, Din care cel puțin jumătate sunt maneliști. (…)  consider deopotriva, muzicieni si ascultatori, niste greseli ale societatii. În ceea ce te privește pe tine, băi Salam, te consider cel mai prost și trist dintre toți maneliștii”.

“Te consider…” – O paralelă atipică  

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

Bogdan Stoica face și o paralelă atipică între Salam și colegii lui de manele. “Minune măcar are o înălțime care te face să zâmbești. Vijelie ăla are un nas și o mustață de frizer care-l fac inofensiv. Guță e atât de prost încât pur și simplu mă distrează. Mai e unul Copilul (n.r. – aici e un cuvânt pe care nu îl scriem J ) de Aur, sau așa ceva. La care-mi place să mă uit când vorbește. La fiecare diftong, se încruntă, pentru că-l doare limba română!”. Știți cum se spune, gusturile nu se discută.

Florin Salam este un personaj controversat în ultima vreme. Gurile rele spun că, în afară de bani și cântat, nu îi pasă prea mult. De ceea ce se spune despre el. Salam a ajuns să fie mai bine plătit chiar şi decât Adi Minune. În plus, manelistul a colindat întreaga lume. Şi în ţară îi merge bine. De exemplu, nu poate fi uitată ușor campania antidrog, în care a cântat pe litoral împreună cu Vali Vijelie. Cei doi îndemnau lumea să trăiască sănătos! Iar Salam spunea că singura sa dependenţă este arta. “Băi Salam”…