evzmonden.ro Web analytics

Te-ai uitat la “Singur acasa”? Uite CUM a ajuns sa arate Macaulay Culkin – Foto INCREDIBIL, dupa ce a fost la un pas de MOARTE

Te-ai uitat la “Singur acasa”? Uite CUM a ajuns sa arate Macaulay Culkin – Foto INCREDIBIL, dupa ce a fost la un pas de MOARTE
Te-ai uitat la "Singur acasa"? Uite CUM a ajuns sa arate Macaulay Culkin - Foto INCREDIBIL, dupa ce a fost la un pas de MOARTE

Simpaticul băiețel care a jucat rolul lui Kevin McCallister, în celebra comedie „Singur Acasă”, Macaulay Culkin, face parte din vedetele de la Hollywood care au cunoscut celebritatea în copilărie, iar apoi a picat în patima alcoolului și a drogurilor.

Actorul american a început se drogheze şi, la 17 septembrie 2004, este arestat în Oklahoma pentru deţinerea a 17,3 grame de marijuana, 16 miligrame de Xanax şi 32 de grame de clonazepam. Este eliberat din puşcărie pe cauţiune, după care este condamnat la un an de detenţie cu suspendare.

După mulți ani în care s-a luptat cu dependența de droguri și alcool, iar presa din SUA se aștepta să moară, la fel ca prietenul lui cel mai bun, Michael Jackson, Macaulay Culkin a revenit la viață.

Macaulay a studiat cinci ani la şcoala catolică St. Joseph’s, apoi la Şcoala Profesională a Copiilor şi la Şcoala americană de balet. Prin mătuşa lui dinspre tată, actriţa Bonnie Bedelia, el a urcat pe scenă de la vârsta de numai 4 ani.

Primul succes îl obţine la 9 ani, în “Uncle Buck”, în care uimeşte publicul prin stilul său natural de a pune întrebări. Dar adevărata lansare o obţine în filmul “Singur acasă”, în care joacă rolul simpaticului Kevin McCallister.

Regizorul îl alege din 200 de candidaţi şi nu dă greş, fiindcă obţine încasări de 285 de milioane de dolari numai în SUA. În timp ce fiul lor repurtează succes după succes, părinţii, care nu erau căsătoriţi legal, încep să-şi dispute în tribunale banii câştigaţi de acesta. La acea vreme, Macaulay îl descria pe tatăl său drept abuziv şi lacom.

Sursa:Evz.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Arata oricum mai bine decat Daniel Funeriu, cel care, dupa ani de asa-zisa impotrivire anti-comunista, a cazut brusc si inexplicabil in febra securista anti-monarhie – exact dupa moartea regelui. Baietilor ca Funeriu le tremura deja chilotii vazand posibilitatea instaurarii monarhiei in aceasta tara – un climat mai putin benefic pentru cei ce prostesc lumea si traiesc pe cocoasa platitorii de taxe, furand din bugetul de stat si vanzand aceasta tara la metru patrat. .

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X