Tavi Clonda, iubitul vedetei Kanal D Gabriela Cristea, desființat de un fost coleg: „Tavi n-are valoare!” | VIDEO

Tavi Clonda, iubitul vedetei Kanal D Gabriela Cristea, desființat de un fost coleg: „Tavi n-are valoare!” | VIDEO
Tavi Clonda, iubitul vedetei Kanal D Gabriela Cristea, desființat de un fost coleg: "Tavi n-are valoare!" | VIDEO

Tavi Clonda este iubitul prezentatoarei TV Gabriela Cristea. Participă, alături de aceasta, la emisiunea Te vreau lângă mine, iar în urmă cu câteva săptămâni a încercat să devină și mai cunoscut publicului, participând la audițiile pe nevăzute de la Vocea României. După eșecul de la Vocea României, Tavi Clonda are parte, încă odată, de o critică dură.

De data aceasta, critica este adusă chiar de fostul coleg de trupă și prieten, Victor Solomon.

Tavi Clonda a cântat, până acum câțiva ani, în trupa Banditods, fondată de Solomon. După o scurtă colaborare, însă, Tavi Clonda, iubitul Gabrielei Cristea, a părăsit trupa.

Pentru că, zilele trecute, Clonda și-a asumat succesul albumului trupei, fostul său coleg de trupă nu a ezitat să îi dea replică. Astfel, Victor Solomon l-a desființat pe Tavi Clonda și a afirmat că nu are talent. „Tavi n-are valoare! El s-a lăudat că ar fi scris versurile melodiilor de pe acel album, dar este o minciună. El nu a compus decât un singur vers din tot discul: Când mă săruți suspinând/Nu-mi dai scăpare! Recunosc faptul că Tavi are meritul să fi scris versul care a dat titlul acelui album. Doar atât!„, a declarat Victor Solomon, pentru Cancan.ro.

Ție îți place cum cântă Tavi Clonda live?

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X