Tatal surorilor Luciu isi plange dorul! Barbatul este la un pas de DEPRESIE si a ajuns in pragul disperarii: „Am rămas singur ca un câine”

Tatal surorilor Luciu isi plange dorul! Barbatul este la un pas de DEPRESIE si a ajuns in pragul disperarii: „Am rămas singur ca un câine”
Tatal surorilor Luciu isi plange dorul! Barbatul este la un pas de DEPRESIE si a ajuns in pragul disperarii: "Am rămas singur ca un câine"

Tatal surorilor Luciu isi plange dorul! Barbatul sustine ca nu si-a vazut nepotii de mai bine de un an, iar singuratatea si lipsa persoanelor dragi l-au adus in pragul disperarii.

Reamintim ca Nicoleta si Iuliana Luciu au avut intotdeauna probleme cu tatal lor, pe motivul dependentei sale de alcool. In plus, in cadrul unui interviu, Nicoleta Luciu marturisea ca nu a simtit vreodata dragostea de tata.

In timp ce fiica sa cea mare s-a mutat la Miercurea Ciuc, impreuna cu sotul sau si cei patru copii, Ion Luciu isi traieste singur batranetea in casa parinteasca din Stefan cel Mare, o comuna din apropierea Capitalei.

Contactat de Click.ro, Ion Luciu a declarat ca le duce dorul celor patru nepotei, pe care nu i-a mai vazut de mai bine de un an de zile: “E foarte greu că te înstrăinezi din cauza distanţei, a timpului. Mi-am văzut nepoţii anul trecut, nici nu mai ştiu. Îmi sunt foarte dragi, dar dacă asta e situaţia, îi văd foarte rar. Nu mi-am dorit să fie aşa, să trăiesc eu pe aici, nevasta pe dincolo. Să fiu departe de copii, de nepoţi. Ce pot să mai zic, am rămas singur ca un câine”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X