TANIA BUDI, incredibilă la 47 de ani. Mai sexy decât o tânără de 20! FOTOGRAFII INCENDIARE

TANIA BUDI, incredibilă la 47 de ani. Mai sexy decât o tânără de 20! FOTOGRAFII INCENDIARE
TANIA BUDI, incredibilă la 47 de ani. Mai sexy decât o tânără de 20! FOTOGRAFII INCENDIARE

Tania Budi își petrece toată vara pe litoral întrucât deține un club în Mamaia de care fosta vedetă TVR se ocupă atent. La 47 de ani, frumoasa blondă suceşte încă fără probleme minţile bărbaţilor, mai ales când apare pe plajă cu un corp perfect tonifiat. Recent, ea s-a pozat în costum de baie la plajă și a demonstrat încă o dată că arată foarte bine. Nimeni nu i-ar da vârsta pe care nu se fereşte niciodată să o dezvăluie.

Deşi lipseşte de mult timp de pe micul ecran, Tania Budi este una dintre cele mai cunoscute prezenţe feminine din showbiz. Invitată într-o emisiune de la Prima TV, Tania a explicat că nu suferă de criza vârstei de mijloc. În plus, a recunoscut că are grijă de corpul ei, dar a spus că nu exagerează.

„Eu nu prea traversez crize. Orice fac, nu exagerez. Promovarea îngrijirii exteriorului a dus la obsesie. Eu nu am o obsesie, mă ocup pentru că e o îngrijire personală. Dorm foarte mult, după ce nu dorm. Pe bune, pierd nopţile. Nu îmi interzic nimic, zahăr nu mănânc pentru că nu îmi place. La sală merg de două ori pe săptămână, fac electrostimulare 20 de minute. Am un echilibru mintal foarte ok şi asta se vede. Nu prea am probleme, contează mult cum le percepem, sunt situaţii care trebuie rezolvate”, a spus Tania.
Întrebată cât cheltuieştetania_budi_264990l_29795600

 

tania costum

tania_45362400 o femeie pe lună pentru îngrijire, Tania a spus că nu e nevoie de mulţi bani. „Vreo patru manichiuri, pedichiuri pe lună, tratamentul cu electrostimulare. Nu vreau să dau sume, în jur de 400 de lei pe lună. Şi sport. Dacă te duci la o bibliotecă, ai o frumuseţe mult mai păstrunzătoare, ajutată de cea exterioară”, a completat Tania.

Fotografii Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X