Tainele sexului incredibil! Cum sa faci sa o aduci mereu la orgasm

Tainele sexului incredibil! Cum sa faci sa o aduci mereu la orgasm
Tainele sexului incredibil! Cum sa faci sa o aduci mereu la orgasm

Orgasmul feminin este, fara motive serioase, una dintre cele mai mari probleme cu care par sa se confrunte barbatii moderni. Iar acest lucru se intampla pe deoparte din cauza lipsei educatiei sexuale si pe de alta parte din cauza lipsei de incredere in sine dcare apare la unii dintre barbati.
Mai mult decat atat, ideea de a provoca un orgasm unei femei pare sa fie ceva irealizabil pentru unii si din cauza faptului ca multe femei nu isi cunosc destul de bine corpul, nu-l exploateaza sexual si nu stiu nici ele, la fel cum nu stiu nici unii dintre barbati, cum sa se bucure de actul sexual.

Asa ca va vom prezenta o serie dintre tainele unei partide de sex incredibila care vor face ca femeia sa aiba cel putin un orgasm. Nu este vorba despre cine stie ce tehnici sexuale tantrice sau cine stie ce pozitii sexuale care asigura penetrarea adanca si dura ci, dimpotriva, este vorba despre lucruri de bun simt care ar trebui sa aiba loc de fiecare data in timpul actului sexual.

1. Preludiul. Desi pare a fi cun cliseu, fara preludiu sansele ca o femeie sa aiba orgasm se micsoreaza considerabil. Dragi barbati, asta este situatia. Femeile adora sa fie incalzitein cel mai tandru si indraznet mod. Preludiul nu inseamna insa doar saruturi prelungi in timp ce aveti hainele pe voi. Nu! Preludiul perfect are loc atunci cand ambii parteneri sunt deja goi insa contactul sexual se lasa asteptat. Asa ca dezbraca-ti total partenera si sarut-o incet peste tot, mangaie-i sanii, mangaie-i organele genitale usor si atinge-o dupa genunchi cu degetele. Continua preludiul pana aproape te implora sa intri in ea.

2. Nu folosi tot penisul in continuu. Este vorba despre penetrare si despre cat de adanc introduci penisul in vaginul femeii. Daca vei incerca la inceput sa folosesti doar o parte din el, stimuland zona de la intrarea vaginului, o vei face sa se relaxeze mult mai repede, sa devina din ce in ce mai excitata iar atunci cand va fi momentul penetrarii adanci sa aiba unul dintre cele mai puternice orgasme.

Continuarea pe Lyla.ro

Tags: ,

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X