Tace si le face! ‘Printul’ Adrian Cristea, DEZVALUIRI PICANTE: „Exista cineva in viata mea acum…”

Tace si le face! ‘Printul’ Adrian Cristea, DEZVALUIRI PICANTE: „Exista cineva in viata mea acum…”
Tace si le face! 'Printul' Adrian Cristea, DEZVALUIRI PICANTE: "Exista cineva in viata mea acum..."

Chiar daca a intrat intr-un con de umbra, Adrian Cristea a oferit dezvaluiri picante despre cum evolueaza viata sa! Fostul iubit al Biancai Dragusanu sustine ca in viata sa a aparut o femeie misterioasa si afirma ca isi mai doreste un copil.

Reamintim ca ‘Printul’ Adrian Cristea a avut o relatie cu Denisa Nechifor, din care a rezultat si o fetita, pe nume Rania. De-a lungul timpului, celebrul fostbalist a fost implicat in diverse relatii amoroase, cea mai controversata fiind cea pe care a avut-o cu Bianca Dragusanu.

In cadrul emisiunii ‘Agentia VIP’, difuzata de Antena Stars, Adrian Cristea a facut marturisiri total neasteptate despre viata sa personala, informeaza Libertatea.

„Acum, la 35 de ani, mă simt mai matur, mai cumpătat, mai liniștit în ceea ce mă privește. Fiica mea a crescut foarte mult, e o adevărată domnișoară, are 10 ani acum. Mă bucur de ea în fiecare zi. Eu cu Denisa am rămas într-o relație bună, ne consultăm, vorbim de tot ceea ce ține de fiica noastră, suntem un caz fericit. Îi dau sfaturi fiicei mele în fiecare zi, mereu apar situații în care îi dau sfaturi.

Mi-aș mai dori un copil, nu neapărat băiat. Încă nu am găsit partenera perfectă pentru a întemeia o familie. Există cineva în viața mea acum, dar este o relație la început, vom vedea ce va fi pe parcurs. Nu regret că nu m-am însurat, pentru că eu nu am vrut asta. Dacă voiam, mă însuram. Actul ăla nu schimbă nimic, face mai mult rău. Cunosc atâtea cazuri de oameni care s-au despărțit”, a declarat Adrian Cristea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X