Vedetă de la Kanal D, bătută cu bestialitate. Declarații-incredibile: „Am luat multa bătaie…”

SURVIVOR ROMANIA. Claudia Rostas este una dintre concurentele din echipa Razboinicilor, de la “Survivor Romania”, o fire ambitioasa, empatica, retrasa, dar si o adevarata luptatoare care a fost supusa, de-a lungul timpului, la adevarate teste dramatice ale vietii.

In ciuda experientelor traumatizante prin care a trecut, Claudia si-a pastrat zambetul si increderea in oameni. Povestea de viata a razboinicei Claudia Rostas, in varsta de 28 de ani, s-ar putea transpune intr-un scenariu dramatic de film.

Citește și: Pasiunea secretă a Ilincăi Vandici: „Eram leșinată, pentru că...”

Inainte de a pleca in Republica Dominicana, pentru a-si testa limitele in competitia „Survivor Romania”, Claudia Rostas a oferit un interviu in care a povestit cele mai grele incercari ale vietii.

Abandonata la nastere de parinti, razboinica a ajuns in grija Statului, in institutia care isi capatase denumirea de „Orfelinatul Groazei” de la Beclean, unde fiecare zi era o adevarata lupta pentru supravietuire. In ciuda tuturor greutatilor intampinate, aceasta si-a pastrat credinta in oameni si in bine. Tanara povesteste despre experienta dramatica traita in orfelinat, amintindu-si despre acea perioada ca o viata traita in „jungla”, cu lipsuri si batai indurate zile intregi.

Viata mea a fost si buna, si rea

“Viata mea a fost si buna, si rea. In clasa intai m-au mutat dintr-un centru mai mic la Beclean, unde eram 500 de copii. Atunci am ajuns in <jungla>, acolo s-a rupt firul. Cei mari ii bateau pe cei mici, indiferent daca faceam sau nu ceva. De multe ori am rabdat de foame pentru ca ramaneam fara mancare. Am luat multa bataie cand eram mica”, a povestit cu vocea stinsa, inainte de a pleca in Dominicana, Claudia Rostas.

Cea mai mare teama a Claudiei nu era, insa, traiul in orfelinat, ci momentele cand trebuia sa mearga acasa, la cei care i-au dat viata. Isi cunoaste parintii si pe cele doua surori mai mici, dar a rupt orice legatura cu ei. Concurenta marturiseste ca i-a iertat, insa nu poate uita momentele, putine, petrecute in casa lor.

“Parintii mei m-au chinuit. Imi amintesc ca aveam 10 ani, m-au luat acasa de sarbatori, desi nu-mi doream. M-au batut pana am ramas fara suflare, pentru ca nu intelegeau de ce iubesc orfelinatul si nu pe ei. M-au dus inapoi si am spus tuturor ca am cazut si asa am capatat semnele”, a spus razboinica, gatuita de emotia amintirilor.

Viata Claudiei Rostas s-a schimbat radical in momentul in care a intalnit-o pe cea pe care o descrie ca fiind sora ei mai mare, persoana care i-a intins o mana de ajutor la nevoie si a invatat-o ce inseamna familia.

“Viata mea s-a schimbat in clasa a cincea, cand am cunoscut-o pe Dina (n.r.Nechita). Ma lua la ea acasa in fiecare weekend. M-au primit cu bratele deschise si parintii, si fratii, si surorile ei. Acolo am cunoscut bunatatea oamenilor. Este sora mea mai mare. Fac parte din familia ei”, a subliniat Claudia Rostas.