Surprize, surprize! Ce spune Andreea Marin despre Dan Bittman: „Am facut echipa buna dintotdeauna.”

Surprize, surprize! Ce spune Andreea Marin despre Dan Bittman: „Am facut echipa buna dintotdeauna.”
Surprize, surprize! Ce spune Andreea Marin despre Dan Bittman: "Am facut echipa buna dintotdeauna."

In curand, Antena 1 lanseaza un nou show de umo, Antitalent, care va fi difuzat in fiecare duminica de la ora 21:00. Show-ul va fi prezemtat de Dan Bittman si va avea premiera cu un invitat pe masura, Andreea Marin.

„Cu Dan am făcut echipă bună dintotdeauna. A fost o surpriză plăcută să văd că el este gazda emisiunii. E un profesionist, este jovial, deschis și relaxat. Este omul cu care faci echipă având încredere că nu vei simți stresul unei producții TV de amploare”, a declarat aceasta.

Odata cu debutul emisiunii, telespectatorii vor avea ocaziasa o urmareasca pe Andreea Marin in editia premiera a show-ului Antitalent- show ce promite sa puna accentul pe ironie- asa cum nu au mai vazut-o niciodata, informeaza Dcnews.

„Surpriza întregii emisiuni este umorul, condimentat cu muzică bună și dans, cu povestiri savuroase, genul de emisiune în care ești și actor, intri în pielea unor personaje, așadar nu e chiar o ipostază în care sa apar des. Deși mă scoate din cotidian și este o provocare, îmi face plăcere, pentru că este o joacă frumoasă. Chiar dacă emisiunea se numește Antitalent, pentru că este o parodie de la un capăt la altul, de fapt, veți descoperi mulți oameni talentați care pun umărul la realizarea ei.”, a mai spus vedeta.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X