In curand, Antena 1 lanseaza un nou show de umo, Antitalent, care va fi difuzat in fiecare duminica de la ora 21:00. Show-ul va fi prezemtat de Dan Bittman si va avea premiera cu un invitat pe masura, Andreea Marin.

„Cu Dan am făcut echipă bună dintotdeauna. A fost o surpriză plăcută să văd că el este gazda emisiunii. E un profesionist, este jovial, deschis și relaxat. Este omul cu care faci echipă având încredere că nu vei simți stresul unei producții TV de amploare”, a declarat aceasta.

Odata cu debutul emisiunii, telespectatorii vor avea ocaziasa o urmareasca pe Andreea Marin in editia premiera a show-ului Antitalent- show ce promite sa puna accentul pe ironie- asa cum nu au mai vazut-o niciodata, informeaza Dcnews.

Citește și:

“Surpriza întregii emisiuni este umorul, condimentat cu muzică bună și dans, cu povestiri savuroase, genul de emisiune în care ești și actor, intri în pielea unor personaje, așadar nu e chiar o ipostază în care sa apar des. Deși mă scoate din cotidian și este o provocare, îmi face plăcere, pentru că este o joacă frumoasă. Chiar dacă emisiunea se numește Antitalent, pentru că este o parodie de la un capăt la altul, de fapt, veți descoperi mulți oameni talentați care pun umărul la realizarea ei.”, a mai spus vedeta.