SURPRIZE, SURPRIZE: Andreea Marin ridică TVR pe locul trei

Publicul fidel a urmat-o pe realizatoare.

Andreea Marin
SURPRIZE, SURPRIZE: Andreea Marin ridică TVR pe locul trei

Ediția a patra a emisiunii „Prețuiește viața” a reușit să se claseze pe locul 3 în audiențe timp de 60 de minute. Această performanță este istorică pentru postul TVR din ultimii ani, canalul public de televiziune ocupând locurile 8-10 înainte de începerea producției Andreei Marin.

Emisiunea “Pretuieste Viata” de la TVR 1 a reuști să urce pe poziția a treia în audiențele All Urban în intervalul orar 22:00-23:00. Partea a doua a emisiunii maraton moderată de Andreea Marin a ajuns pe poziția a treia a podiumului, după Antena 1 și PRO TV, reușind să surclaseze pe tronsonul orar Kanal D și Prima TV.

Astfel, în intervalul orar 22:00-23:00, postul public de televiziune a obținut o audiență pe sferturi de oră de 3.0 rtg și 5,4 shr, de 3,5 rtg și 6,6 shr, de 3,6 rtg și 7,2 shr și de 3.6 rtg și 7.8 shr. Pe același tronson orar, TVR 1 a fost depășit de Antena 1 și de PRO TV, însă a reușit să se situeze în fața Kanal D, Prima TV și Acasa TV.

În cadrul emisiunii de aseară a fost salvată o fetiță de patru ani cu o tumoră gravă la picior, care va fi operată la clinica Acibadem din Turcia. Vestea bună a fost dată de Andreea Răducan, cea care a suferit o intervenție chirurgicală la picior la același doctor.

Trofeul “Prețuieste Viața” a mers către o doctoriță de 80 de ani care merge, pe propriile cheltuieli, saptamanal, într-o comună din județul Prahova pentru a avea grijă de săteni.

Dorel Visan a vorbit despre vindecarea lui prin puterea minții și despre tehnica vizualizarii, iar Roxana Iliescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre dramele personale prin care a trecut, vedeta de televiziune pierzând nu mai puțin de șapte sarcini până în prezent.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X