Pe langa casniciile pe care le-a avut cu turcul Tuncay si Cristian Gheorghita, Andreea Marin a fost maritata si cu celebrul Stefan Banica Jr. Dupa trei mariaje esuate, vedeta a vorbit de multe ori despre pacea sufleteasca si secretul relatiilor ideale.

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. nu mai formeaza un cuplu de cinci ani, insa au impreuna o fetita, pe nume Violeta, care ii va lega pentru totdeauna.

Zana surprizelor nu a vorbit prea des despre casnicia pe care a avut cu Stefan Banica Jr., insa in cadrul unui interviu vedeta spunea ca traieste clipa si face tot ce poate pentru a simti si a oferi iubire.

Citește și: Oana Roman rupe tacerea! Adevarul despre casnicie: "Nu este o rusine"

“- Dar ca sotie cum esti, Andreea? Oare ti-ar fi fost mai usor sa traiesti alaturi de un… contabil, decat alaturi de Stefan Banica, adoratul publicului romanesc?

– Nu vreau sa par specialistul care da lectii de viata, nici sa pozez in sotia perfecta, nu detin adevarul absolut, si n-am solutii la toate problemele. Dar un lucru stiu sigur: ca incep fiecare zi cu o imensa vointa de-a face tot ce-mi sta in putinta ca sa iubesc si sa simt iubirea, iar in aceasta poveste nu are importanta nici daca esti contabil, nici daca esti artist de succes, nici daca esti chipes ca Fat Frumos. Si nici daca ai citit manualul de buna conduita in cuplu. Conteaza sa simti si sa vrei. De aici porneste totul. Restul e doar teorie”, declara Andreea Marin pentru Formula As într-un interviu din 2010.

Din pacate, casnicia celor doi s-a consumat rapid, iar de atunci Andreea Marin a mai avut parte de o casnicie esuata, cea cu Tuncay. Esecurile nu i-au schimbat modul de a gandi, asa ca vedeta a ramas in continuare deschisa in fata iubirii.