evzmonden.ro Web analytics

SURPRIZĂ URIAŞĂ! Cătălin Botezatu, TĂTIC: “EA este MAMA copilului meu…”

SURPRIZĂ URIAŞĂ! Cătălin Botezatu, TĂTIC: “EA este MAMA copilului meu…”
SURPRIZĂ URIAŞĂ! Cătălin Botezatu, TĂTIC: "EA este MAMA copilului meu..."

Designerul vestimentar Cătălin Botezatu a împlinit de curând 51 de ani, iar de curând creatorul a dezvăluit că își dorește foarte mult să devină tată.

Deși nu a vrut inițial petrecere, Botezatu și-a dus până la urmă cei mai apropiați prieteni într-un club de lux din București. În toiul petrecerii, creatorul de modă a făcut un anunț care șocat pe toată lumea.

 „Ea e mama copilului meu. A zis că darul nu mi-l mai da că e mamă copilului meu. Am făcut şi Revelionul împreună am început anul cu ea, îl termin cu ea, îi fac un copil. E prea frumoasă să nu-i fac un copil!”, a spus Cătălin Botezatu despre o tânără brunetă, invitată la petrecere. Tânăra misteriosă a confirmat mărturisirile designerului. „Cadoul meu pentru el este un copilaş. Am început treaba, da!”, a spus ea.
De ziua lui, celebrul designer a vorbit despre cea mai mare dezamăgire.  „Cadou… am primit o petrecere în club, iar la micul dejun, conducerea hotelului a pus poza mea pe perete alături de mai mule celebrităţi care au vizitat hotelul. Îmi doresc să fiu liniştit, să fiu sănătos. Dacă anul începe cu dreptul şi din punct de vedere emoţional, acolo Sus cineva mă iubeşte. Am aşteptat un telefon şi o urare de la cineva, dar nu a venit. Am primit peste 10.000 de mesaje, de pe toate continentele şi aceste lucruri mă fac fericit, chiar dacă nu am primit acel telefon pe care îl aşteptam”, a spus Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni TV, conform Cancan. 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X