Surpriză totală! Andreea Esca, despre problemele cu care se confruntă de mulți ani. Nimeni nu a știut câte sacrificii face pentru a arăta așa de bine la vârsta ei.

Surpriză totală! Kilogramele în plus au fost și sunt o mare problemă pentru foarte multe vedete de la noi. Pentru a ne menţine la greutatea dorită trebuie să facă eforturi destul de mari. De exemplu: să facă sport, să țină diete drastice sau să reducă cantitatea de mâncare. Printre vedetele TV care se confruntă cu această problemă se numără și Andreea Esca.

Vă întrebați cum reușește Andreea Esca să se mențină în formă la 47 de ani? Ei bine, jurnalista de la Pro TV face eforturi și încearcă să le mascheze prin diferite trucuri. Ea a mărturisit că are fluctuații de greutate destul de mari, dar pentru a da jos kilogramele acumulat, jurnalista mănâncă mai puțin.

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

„Am fluctuații de greutate destul de mari, doar că încerc să le maschez într-un fel sau în altul. Mă rog, nu pot să spun că am avut niște fluctuații care chiar să se observe îngrozitor, dar nu am fost niciodată vreo persoană slabă, cum nu am fost niciodată foarte grasă. Aș minți să spun, nu sunt extrem de preocupată de acest aspect. Mi se pare important, dar nu chiar foarte important (râde)”, a declarat Andreea Esca pentru VIVA!.

Vedeta TV a dezvăluit ce sacrificii face pentru a da jos kilogramele acumulate: „În momentul în care văd că depășesc orice limită, după criterile mele, pur și simplu mănânc mult mai puțin. Sport am făcut dintotdeauna, fac non stop mișcare, nu e ca și cum la un moment dat nu mai fac sport și de aici mă îngraș. Mă îngraș pentru că mănânc! Și atunci când consider că am depășit niște limite mănânc mult mai puțin”, a declarat Andreea Esca.