SURPRIZĂ IMENSĂ la PREMIILE OSCAR 2019. Uite cine a câștigat premiul pentru CEL MAI BUN FILM

SURPRIZĂ IMENSĂ la PREMIILE OSCAR 2019. Uite cine a câștigat premiul pentru CEL MAI BUN FILM
SURPRIZĂ IMENSĂ la PREMIILE OSCAR 2019. Uite cine a câștigat premiul pentru CEL MAI BUN FILM
Autor:

SURPRIZĂ IMENSĂ la PREMIILE OSCAR 2019. În fiecare an, premiile Oscar sunt atribuite pe baza voturilor exprimate de membrii Academiei de film americane (Academy of Motion Picture Arts and Sciences – AMPAS), iar iubitorii filmelor de comedie au avut parte de o surpriză. 

Cea de-a 91-a gală de decernare a premiilor Oscar a avut loc în această noapte la Dolby Theatre din Los Angeles. Gala a fost transmisă în direct de postul american ABC şi a fost difuzată în peste 225 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Lungmetrajul „Green Book” a fost câștigătorul celui mai bun film la gala de decernare a premiilor Oscar 2019, organizată duminică seară la Los Angeles, unde producţia „Bohemian Rhapsody”, un film biografic dedicat cântăreţului Freddie Mercury şi trupei sale, Queen, a câştigat patru trofee.

Prezentăm mai jos lista completă a premiilor decernate la gala Oscar 2019:

Cel mai bun film: „Green Book” Cel mai bun regizor: Alfonso Cuaron („Roma”) Cel mai bun actor în rol principal: Rami Malek („Bohemian Rhapsody”) Cea mai bună actriţă în rol principal: Olivia Colman („The Favourite”) Cel mai bun actor în rol secundar: Mahershala Ali („Green Book”) Cea mai bună actriţă în rol secundar: Regina King („If Beale Street Could Talk”) Cel mai bun film străin: „Roma” Cel mai bun lungmetraj de animaţie: „Spider-Man: Into The Spider-Verse” Cea mai bună scenografie: „Black Panther” Cel mai bun scenariu adaptat: „BlacKkKlansman” Cel mai bun scenariu original: „Green Book” Cea mai bună imagine: „Roma” Cel mai bun montaj: „Bohemian Rhapsody” Cea mai bună coloană sonoră: „Black Panther” Cel mai bun cântec original: „Shallow” (din filmul „A Star Is Born”) Cel mai bun montaj de sunet: „Bohemian Rhapsody” Cel mai bun mixaj de sunet: „Bohemian Rhapsody” Cele mai bune efecte vizuale: „First Man” Cel mai bun machiaj/ cea mai bună coafură: „Vice” Cele mai bune costume: „Black Panther” Cel mai bun scurtmetraj animat: „Bao” Cel mai bun scurtmetraj de ficţiune: „Skin” Cel mai bun lungmetraj documentar: „Free Solo” Cel mai bun scurtmetraj documentar: „Period. End of Sentence”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X