Surpriza! Dovada clara ca sunt impreuna. Uite in ce ipostaza au fost surprinsi Alina Eremia si IUBITUL ei – FOTO

Surpriza! Dovada clara ca sunt impreuna. Uite in ce ipostaza au fost surprinsi Alina Eremia si IUBITUL ei – FOTO
Surpriza! Dovada clara ca sunt impreuna. Uite in ce ipostaza au fost surprinsi Alina Eremia si IUBITUL ei - FOTO

Alina Eremia, una dintre cele mai indragite artiste din Romania, este mai fericita ca oricand! Artista iubeste nebuneste!

Edi Barbu, barbatul de care Alinei Eremia s-a indragostit, este un tanar corporatist, in varsta de 27 de ani, pe care artista si-a dorit sa il tina ascuns de ochii curiosilor o buna perioada.

In ciuda programului incarcat, Edi petrece mult timp in preajma iubitei sale celebre si are grija de ea, asa ca Alina Eremia a hotarat sa vorbeasca public despre frumoasa ei relatie si au pozat si pentru coperta unei reviste, aratand indragostiti si fericiti.

Secretul unei relatii fericite, este, in viziunea lor, comunicarea si respectul. „E normal să existe păreri diferite și nouă ne place să dezbatem diverse subiecte, chiar și în contradictoriu, dar niciodată nu se transformă într-o ceartă, din contră, o punem pe seama unei glume. Am învățat să discutăm în contradictoriu într-un mod productiv, asta ne ajutăm să vedem toate perspectivele problemei“, au declarat ei pentru unica.ro

Cei doi s-au cunoscut  in sala de sport si atunci si-au aruncat pe furis priviri dulci unul altuia. Impartasesc aceeasi pasiune pentru calatorii si locuiesc sub acelasi acoperis de peste un an.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X