Surpriza de proportii! Ultima informatie despre Carmen de la Salciua si Culita Sterp. Fanii sunt in al noualea cer!

După ce au fost căsătoriți timp de trei ani, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit brusc, acum aproape un an. Se pare însă că dragostea va învinge, dar deocamdată cei doi sunt împreună doar pe plan profesional.

„Încă nu pot să dau nicio declarație în privința asta, fiindcă încă nu știm sută la sută ce o să fie. Vorbim, suntem prieteni, încă nu stăm în aceeași casă. Suntem, cum am mai spus pe la televizor, suntem pe drumul cel bun, vorbim. Nu știu ce o să fie în continuare. Dar nu pot să dau o declarație sută la sută ne-am împăcat, nu ne-am împăcat”, a spus Culiţă Sterp, informează cancan.

Citește și:

Cei doi se pregătesc pentru un nou proiect muzical împreună. Pe plan profesional, legătura ar fi sigură.

„Cred că da, o să pregătim pe viitor, dar după cum v-am spus nu vreau nimic deocamdată. Mai încolo o să pot să spun mai multe. Deocamdată nu pot să zic nimic”, a mai spus Culiţă Sterp.

Carmen de la Sălciua a împlinit zilele trecute vârsta de 31 de ani, iar artista a avut parte de o petrecere. Surprinzător este faptul că, printre invitați, s-a numărat și Culiță Sterp, fostul soț al cunoscutei cântărețe. Ei bine, acum, artista le-a transmis fanilor și un mesaj.

Citește și:

„Vă pup cu drag oameni faini. Am 31 de ani. Nu mă întrebați cum mă simt! Vârsta e doar un număr! Mă simt mai bine ca niciodată, iar ieri am avut parte de o surpriză și de o zi de neuitat! Mulțumesc băieților din trupa mea, nevestelor lor ca au făcut dintr-o zi obișnuită…. o adevărată surpriză… prietenilor /prietenelor mele, părinților mei și tuturor celor care au fost alături de mine… și care sunt în inima mea!“, a transmis Carmen de la Sălciua.

Pe pagina de Facebook a artistei fostul soț i-a transmis un mesaj emoționant: „La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, același pat! 3 ani frumoși, care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat, dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet! La mulți ani, încă o dată.”