Surpriza de proportii! Liviu Varciu, TATA pentru a treia oara: „I-am spus sa NU faca …” Nimeni NU se astepta la ASTA!

Surpriza de proportii! Liviu Varciu, TATA pentru a treia oara: „I-am spus sa NU faca …” Nimeni NU se astepta la ASTA!
Surpriza de proportii! Liviu Varciu, TATA pentru a treia oara: "I-am spus sa NU faca ..." Nimeni NU se astepta la ASTA!

Surpriza de proportii pentru Liviu Varciu! Va fi tata pentru a treia oara! Femeia care ii va darui un copil actorului, Doinita Oancea, a dat din casa. Spre nemultumirea fanilor, toata actiunea se petrece in serialul Fructul Oprit.

Liviu Varciu si Doinita Oancea formeaza un simpatic cuplu in drama de succes Fructul Oprit, acolo unde ii interpreteaza pe Tanta si Costel. In serial, indragitii actori au parte de o poveste frumoasa de dragoste, ba chiar se pregatesc sa devina parinti, dupa cum a dezvaluit Doinita Oancea.

Invitata in cadrul emisiunii Xtra Night Show, Doinita Oancea i-a vorbit lui Dan Capatos despre rolul pe care ea si Liviu Varciu il joaca in serialul ‘Fructul Oprit’: ”Trebuia să avem și noi o poveste. Acum nu ne mai pupăm”.

Celebrul cuplu a pregatit o serie de surprize pentru telespectatori. Liviu Varciu va deveni tata pentru a treia oara in cadrul serialului TV, unde, conform scenariului, Costel o lasa insarcinata pe Tanta.

”Eu sunt pe barcă. E foarte, foarte frumos! (…) I-am spus nu faci duş după mine că rămâi însărcinată. O  veste foarte bună pentru cuplul Costel şi Tanţa. Nu ştiu câte putem să spunem. Îmi asum rolul şi nu sunt Liviu Vârciu. Eu am jucat cu multe actriţe, dar Doiniţa e enervant de talentată. Mă bucur foarte tare că sunt partener cu ea”, a declarat Liviu Varciu, care in momentul de fata se afla intr-o vacanta cu totul speciala.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X