În sezonul 9 „Vocea României”, ce se difuzează deja la Pro tv, jurații vor avea parte de o mare surpriză. O concurentă cu experiență, va urca pe scenă și va face super show!  Ea și-a abandonat cariera pentru o perioadă scurtă de timp, însă acum are ocazia să recâștige inimile românilor sau să câștige marele premiu.

Cine este cântăreața care va face parte din echipa lu Brenciu? Ei bine, Silvia Claudia Simionescu, cunoscută sub numele de scenă Karmen, este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Aceasta este fiica lui Adrian Minune, un cunoscut cântăreț de manele. Primul single al artistei, „Domino”, a fost lansat în 2015. Doi ani mai târziu, bruneta a semnat cu casele de discuri ATOM și Global Records, iar apoi a abandonat muzica pentru o perioadă scurtă de timp  în detrimentul familiei.

Citește și: Oana Radu a rupt tăcerea! Adevărul despre relația cu antrenorul său

La o lună după ce a devenit mamă, Karmen a participat la audiţiile pe nevăzute și a impresionat juriul cu vocea ei, ajungând în echipa lui Horia Brenciu.

„Karmen a fost o revelaţie pentru acest concurs. A reuşit să impresioneze juriul şi să meargă mai departe. Alegerea ei a fost Horia Brenciu. A fost susţinută din culise şi de familie. Acesta era visul ei, să ajungă la Vocea României”, a declarat o sursă pentru OK!