Surpriză de PROPORȚII la TV. Uite cine va prezenta emisiunea „The Four – Cei 4” de la Antena 1

Surpriză de PROPORȚII la TV. Uite cine va prezenta  emisiunea „The Four – Cei 4” de la Antena 1
Surpriză de PROPORȚII la TV. Uite cine va prezenta emisiunea „The Four – Cei 4” de la Antena 1
Autor:

Surpriză de PROPORȚII la TV. Constantin-Bogdan Dinescu, cunoscut sub numele de Macanache,  vine la Antena 1 în postura de prezentator al emisiunii „The Four – Cei 4”.

Macanache, zis si Maca, este un rapper de 29 de ani care a adus un nou suflu muzicii underground din Romania, a vorbit despre noua emisiune pe care o va prezenta la Antena 1.

„Mi se pare un show direct, scurt și la obiect. E simplu: cine e cel mai bun, câștigă! Mi se pare interesant, mai ales că eu am mai fost prezentator la unele battle-uri de rap, dar fără atât de multe camere. E o experiență nouă, care abia aștept să înceapă, acum sunt multe informații pe care încerc să le asimilez”, a spus artistul, potrivit paginademedia.ro.

Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo sunt cele patru nume mari ale industriei muzicale din România care vor ocupa câte un loc la pupitrul de jurat în show-ul pregătit de Antena 1 pentru această primăvară.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X