Surpriză de proporții la final de an. Informație bombă despre actorii din Las Fierbinți

Surpriză de proporții la final de an. Mircea Dinescu a pregătit o surpriză de proporții pentru fanii lui de la TVR. Actorii din serialul “Las Fierbinți” vor fiininvitații de seamă cu care va încheia sezonul din acest an al emisiunii “Politică și Delicatețuri”.

Duminică, 29 decembrie, cu începere de la 14.30, în emisiunea lui Dinescu vor fi prezenți Mihai Bobonete, Costi Diță, Adrian Văncică și Mihai Rait, actorii care dau viață personajelor din “Las fierbinți”.

Citește și: Scandal Eurovision 2020. Luminita Dobrescu: "Roxen...Roxana nu suna cool"

Conform specificului emisiunii, atmosfera va fi întreținută cu muzică lăutărească, cântată de domn profesor Nelu Greblă, potrivit TVR.

Așadar, timp de 60 de minute, cei din fața micului ecran se pot bucura de surpriza pregătită de scriitorul Mircea Dinescu.

Bucătăriile se văd din cer 

“Politică și Delicatețuri” este o  emisiune plină de savoare, marca Mircea Dinescu. „Bucătăriile se văd din cer mai bine decât oamenii de seamă” , spune Mircea Dinescu despre emisiunea sa de la TVR 1.

Cei care vor să afle reţetele simple, dar în același timp pline de rafinament, ale ospeţelor boiereşti de la începutul de secol XX, dar şi să asculte opinii tranşante despre evenimentele săptămânii sunt invitaţi în fiecare duminică, de la ora 15.30, la emisiunea Politică şi delicateţuri, difuzată de TVR 1, informează aceeași sursă.

Reamintim că Mircea Dinescu, este învăluit de o durere imensă. Recent, Mașa, soția lui Mircea Dinescu, una dintre cele mai apreciate traducătoare de literatură și dramaturgie rusă, s-a stins la numai 58 de ani

După această pierdere, Mircea Dinescu este învăluit de durere. Tragedia pe care vedeta de la TVR o traversat-o în această perioadă este bine ascunsă.

Ca un bun profesionist, deși este cuprins de durere, poetul nu a vrut să le arate colegilor drama prin care trece. A continuat să muncească și  a înregistrat o emisiunepe care o are la TVR cu Daniela Condurache invitată la ”Politică și Delicatețuri”.

Citește continuarea…