Surpriză de proporții! Acest post contează mult și în 2020 pentru români. Pro TV a fost, în 2019, lider absolut de audiență atât la nivel de grup, cât și ca televiziune.

În fiecare zi românii aleg să urmărească programele PRO TV! În 2019, PRO TV a fost lider absolut de audiență atât la nivel de grup, cât și ca televiziune.

“2019 a fost un an bun pentru grupul PRO TV, pentru echipă, dar și pentru partenerii noștri de business. Nu o să spun mai multe despre anul care tocmai a trecut, cred că cifrele de mai jos vorbesc de la sine. Însă sunt nerăbdător pentru anul 2020. În momentul de față suntem în plină lansare de grilă de primăvară, avem producții foarte bune, avem show-uri noi, avem conținut cum nu ați mai văzut și să nu uităm că acesta este anul fotbalului la PRO TV! O să avem un 2020 plin, dar sunt sigur că le vom aduce tuturor celor care ne urmăresc conținutul pe care și-l doresc!”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Surpriză de proporții! PRO TV și Grupul PRO TV, la distanță considerabilă față de competiție

Citește și: Punct și de la capăt. Chuck Norris revine în televiziune

În perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2019, grupul PRO TV a fost lider de audiență atât pe durata întregii zile, cât și în prime time. Pe parcursul întregii zile, grupul PRO TV a obținut o medie de 3.9 puncte de rating și 26.3% share, în timp ce grupul media de pe locul secund a obținut 2.9 puncte de rating și 19.7% share. În prime time, grupul PRO TV a înregistrat o medie de 9.4 puncte de rating și 29.5% share, în timp ce locul secund a avut o medie de 6.5 puncte de rating și 20.5% share.

În perioada menționată mai sus, canalul PRO TV a fost, ca de obicei, preferat de telespectatorii români. A obținut o medie de 3.3 puncte de rating și 22.5% share pe parcursul întregii zile, în timp ce televiziunea de pe locul doi a avut o medie de 2.2 puncte de rating și 14.6% share. În prime time, PRO TV a fost lider detașat de audiență, cu o medie de 8.1 puncte de rating și 25.5% share, urmat de televiziunea de pe poziția secundă, care a obținut o medie de 5.0 puncte de rating și 15.9% share.

Ce emisiuni au preferat românii în 2019?

În top 5 emisiuni preferate ale românilor, 3 sunt producții PRO TV! Topul este condus de Românii au talent, cel mai urmărit show de divertisment din țară.

Locul 3 este ocupat de emoționantul show de la PRO TV, Visuri la cheie, care a înregistrat o medie de 9.4 puncte de rating și 26.4% share. În toamna lui 2019 a avut loc și o lansare a unui show în premieră, care și-a adjudecat supremația încă din primul sezon: Șef sub acoperire! Noul show lansat de PRO TV a obținut o medie de 8.6 puncte de rating și 25.8% share, ocupând locul 4 în topul celor mai urmărite show-uri din anul 2019.

Știrile PRO TV, cele mai urmărite din România!

În fiecare zi, cele 5 jurnale ale zilei de la PRO TV le aduc românilor cele mai bine documentate, obiective și relevante știri la nivel local sau internațional! De aceea, telespectatorii aleg întotdeauna Știrile PRO TV pentru a se informa. În 2019, Știrile PRO TV de la ora 19:00 au condus, ca de obicei, topul audiențelor, și au fost cele mai urmărite, cu o medie de 7.7 puncte de rating și 28.0% share.

Echipa de jurnaliști de la România, te iubesc! a realizat reportaje de excepție, iar publicul a ales să urmărească emisiunea și să își găsească motivația de a schimba ceva în jur! Emisiunea a fost lider de audiență pe intervalul său și a obținut o medie de 4.6 puncte de rating și 17.3% share!

Filmul PRO este mereu ales de telespectatori!

Din top 100 al celor mai urmărite filme după cota de piață din 2019, toate au fost difuzate la PRO TV! Cel mai urmărit film al anului 2019 a fost chiar pe 1 ianuarie, atunci când Jason Statham și Vin Diesel au fost Furios și iute 7. Pe locul secund se află clasicul Singur acasă, difuzat în fiecare an la PRO TV, care a obținut pe 7 decembrie 14.1 puncte de rating și 37.2% share.

2019 a pus fotbalul în topul audiențelor, iar în 2020, PRO TV aduce în exclusivitate Campionatul European de Fotbal în casele tuturor românilor!

În 2019, cele mai urmărite meciuri au fost la PRO TV, iar topul este condus de preliminariile pentru Campionatul European de Fotbal, care au obținut o medie de 13.2 puncte de rating și 40.5% share.

Anul acesta, PRO TV transmite în exclusivitate meciurile de la Campionatul European de Fotbal!

Pentru prima dată în istorie, turneul final EURO se organizează în 12 orașe din țări diferite. Patru dintre meciurile de la turneul final se vor disputa la București! Dacă se califică, România va juca două partide pe teren propriu, pe Arena Națională, iar PRO TV va transmite LIVE aceste meciuri, se arată într-un comunicat primit în redacția Evz Monden de la Pro TV.