Surpriză de proporții! Cadou inedit pentru Bianca Drăgușanu de ziua lui Alex Bodi. Pe cine a invitat afaceristul la aniversare

Surpriză de proporții! La începutul acestei luni toată lumea se aștepta ca Bianca Drăgușanu și Alex Bodi să pună punct scurtei lor căsnicii. Acest lucru nu s-a întâmplat, ba mai mult, cei doi s-au împăcat.

Recent, Bianca și Alex s-au afișat la un eveniment monden, unde fosta vedetă de la Kanal D a fost gazdă, iar el a acordat un premiu important. Asta dă de înțeles că cei doi încă sunt soț și soție.

Mai mult, omului de afaceri și-a aniversat, recent, ziua de naștere, într-un club din Capitală. Iar de la eveniment nu au lipsit cele două femei importante din viața lui.  Soția actuală, Bianca, fosta soție a afaceristului, Raluca, și fiica lor.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Prezenţa Ralucăi nu a pus în pericol cuplul Alex-Bianca. Blonda şi fosta nevastă a afaceristului sunt bune prietene, aşa că cele două au petrecut împreună fără probleme, ba chiar și-au făcut poze.

Şi anul trecut, fosta soție a lui Alex Bodi, care locuiește în Spania, a venit în țară. Atunci bruneta a adus-o în România și pe micuța ei, ca să petreacă sărbătorile cu tatăl ei. Încă de atunci Bianca și Raluca s-au înţeles perfect, fiind surprinse chiar la cumpărături, informează click.ro.

Reamintim că după ce Bianca a anunțat că divorțează, controversatul om de afaceri a acceptat să ofere un interviu în cadrul unei emisiuni de televiziune. El a făcut declarații tranșante despre separarea oficială care va avea loc la începutul lunii viitoare, dar și despre scurta căsnicie pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu.

„Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord”

„Într-adevăr pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichiile stau în pământ. Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea.