Surpriză! Ce PENSIE ia Viorel Lis. Soţia lui, Oana, l-a dat de gol pe FOSTUL EDIL al Capitalei

Surpriză! Ce PENSIE ia Viorel Lis. Soţia lui, Oana, l-a dat de gol pe FOSTUL EDIL al Capitalei
Surpriză! Ce PENSIE ia Viorel Lis. Soţia lui, Oana, l-a dat de gol pe FOSTUL EDIL al Capitalei

Pe lângă problemele grave de sănătate pe care le are, Viorel Lis traversează şi o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Pentru că a ajuns în postura în care îşi permite cu greu să  plătească medicamentele sau investigaţiile medicale, soţia lui a fost nevoită să îi vândă costumele, intenţie care a adus un adevărat scandal în familia Lis.

In urma intenţiei Oanei de a-i vinde hainele, Viorel Lis a început o ceartă aprinsă. Soţia lui a declarat că nu a intenţionat să stârnească o ceartă, ci doar s-a gândit să mai facă rost de nişte bani.

„Nu am simţit penibilul acestei situaţii. Eu când mă duc la farmacie şi nu pot să-i cumpăr toate pastilele lui Viorel, nu e umilitor?! Nu vând hainele ca să mă duc cu unul tânăr să-i cheltuiesc, tot pentru Viorel o fac. El face analize care pornesc de la 700 de lei. Un RMN costă 1500 de lei. Ştiţi cât are el pensie? Ia în total 3.000 de lei. 2.000 de lei de peurma funcţiei pe care a deţinut-o şi încă 1.000 de la revoluţionari (n.r. asociaţia revoluţionarilor). Şi eu îmi vând maşina. Nu-mi mai permit să achit impozitul la ea. Pe noi nu ne ajută nimeni. Eu nu am părinţi, Viorel nu are. Eu o am doar pe bunica mea”, a povestit Oana la Antena 1, potrivit Click.

Fostul edil al Capitalei a lămurit situaţia, afirmând că într-adevăr, toate cheltuielile îi depăşesc veniturile, dar în ciuda acestui fapt nu este dispus să renunţe la costumele pe care le purta în vremea când era primar.

„Nu vreau să-mi critice nimeni soţia. Ea se ocupă de mine şi de toate cheltuielile. Eu cheltuiesc foarte puţin. Ea e moartă fără bani. Analizele mele costă  mult. Am 2.200 de pe urma funcţiei de primar general, 1.000 de le revoluţionari şi un apartament închiriat de unde iau 200 de euro pe lună. Ies cam 100-200 de lei de chletuit pe zi. Nu vreau să vând hainele. Vreau să mi le duc la curăţat. Nu vând nici tablourile”, a declarat Viorel Lis precizând că soţia lui trebuie să fie mai ponderată.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

  • Surprinzator….a terminat tot ce a furat!

  • I_l pling.Saracul de el.El are 6000.Eu nu am decit 650 dups 25 de ani de munca.12 ore pe zi.Dar asa-i in tenis.Si dupa toate astea nu vreti sa i_ mi publicati comentariul. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. SECURISTI. IMPUTITI

  • adevarat
    cele mai mari salarii au sistemele de forță și politicienii
    bugetari și golanii securisti
    toti mizerabilii care mănîncă munca.poporului

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X