}

Surprinzator! Ce PENSIE are Train Basescu. Cum vi se pare ACEASTA SUMA pentru un FOST PRESEDINTE?

Surprinzator! Ce PENSIE are Train Basescu. Cum vi se pare ACEASTA SUMA pentru un FOST PRESEDINTE?
Surprinzator! Ce PENSIE are Train Basescu. Cum vi se pare ACEASTA SUMA pentru un FOST PRESEDINTE?

La finalul carierei sale, dupa ce a fost comandant de nava, primar general al Capitalei si Presedintele Romaniei in doua mandate, Train Basescu s-a ales cu o pensie total neasteptata. 

Invitat la B1, fostul presedinte al Romaniei a devoalat ce pensie are dupa 45 de ani de munca si a abordat si subiectul noii Legi a pensiilor, despre care spune ca nu rezolva problemele sistemului si ca trebuie reglata problema pensiilor speciale, pe care o catalogheaza drept „furt din banii publici”, informeaza Libertatea. 

„Am ieşit cu pensie de 2.980 de lei, comandant de navă, fost ministru, fost primar general, fost preşedinte. Cu asta am ieşit, vă aduc fluturaşul. Iar Ficior, cel care a murit, avea 5.500 de lei, pentru că e la pensii speciale. Deci, un fost preşedinte are o pensie mai mică decât… Dacă ai fost 10 ani preşedinte, vreo 10 prin guverne, 12 ani comandant de navă, ai 2.980, dacă ai fost torţionar, ieşi cu 5.500 de lei’, a spus Traian Basescu.

Traian Basescu considera ca Guvernul PSD a avut doua linii – salarii si pensii si „la amandoua a dat teapa”.

Mărirea de 25% s-a făcut mutând controbuţiile, iar în ceea ce priveşte pensiile…Sunt pensionar, trebuia să primesc la 1 ianuarie o indexare de 5% plus 50% din creşterea salariului mediu brut pe economie. N-am primit că a rămas că ne măreşte Olguţa pensiile în 2019′, a spus la B1 Traian Băsescu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Minte. In afara de cei 2900 lei pt activitatea lui de marinar, are 75% din indemnizația actualului președinte al Rou.
    Adică vreo 15-17000 ron
    pe luna.
    Mincinos ca intotdeauna

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X