SUPER FOTO – Transformarea INCREDIBILĂ a Roxanei Vancea. Uite CUM arăta înainte să se apuce de SPORT!

SUPER FOTO – Transformarea INCREDIBILĂ a Roxanei Vancea. Uite CUM arăta înainte să se apuce de SPORT!
SUPER FOTO - Transformarea INCREDIBILĂ a Roxanei Vancea. Uite CUM arăta înainte să se apuce de SPORT!

Roxana Vancea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Bruneta a reușit să uimească pe toată lumea cu formele sale perfecte pe care reușește să și le mențină făcând mult sport și urmând o dietă corespunzătoare.

Vedeta a devenit și antrenoare de fitness, semn că sportul a devenit mai mult decât un simplu hobby. Mulți o admiră pe Roxana, însă puțini știu cum arăta vedeta acum câțiva ani, când nu avea atât de mulți bani să se întrețină și nici nu era foarte cunoscută.

Vancea a postat pe contul său de socializare câteva fotografii făcute acum câțiva ani în care apare în costum de baie. Diferențele sunt uriașe. În imaginile de odinioară Roxana Vancea are sânii extrem de mari și forme rubensiene.

Vedeta susține că transformarea spectaculoasă s-a datorat în special sportului. Roxana a postat alături de imaginile de acum câțiva ani și poze cu ea de acum, în timp ce se află la sala de fitness pentru a evidenția transformarea prin care a trecut.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X