Sunteti curiosi sa aflati cu ce se ocupa Mircea Radu de cand s-a retras din televiziune? N-o sa iti vina sa crezi ce face acum: “Intr-o singuratate splendida, vecina cu moartea.”

Carismaticul Mircea Radu este cunoscut românilor drept prezentatorul „inimilor” din emisiunea „Din Dragoste”, ba chiar a fost rasfatatul televiziunii intre anii 2001-2010.

Ultima aparitie a lui Mircea Radu la TV a fost anul trecut, la ”Ie, Românie”, emisiunie intrerupta brusc.

Obosit sa lupte pentru audiente, Mircea Radu si-a canalizat atentia asupra unui proiect de suflet, „Povesti cu gust”, emisiune difuzata pe Facebook. Acesta isi dedica timpul copiilor sai, care ii bucura viata in fiecare zi.

Citește și: Punct și de la capăt. Chuck Norris revine în televiziune

Mircea Radu s-a retras din televiziune si traieste o viata implinita impreuna cu sotia sa, Clara, dar si cei doi copii ai cuplului. Pe pagina sa de socializare, Mircea Radu a publicat mai multe fotografii in care apare gatind cu fiica sa in spate, sau harjonindu-se cu fiul sau, care ii seamana leit.

In ciuda faptului ca s-a bucurat ani buni de aprecierea romanilor, recent, Mircea Radu a oferit o serie de dezvaluiri socante in dreptul unei fotografii in care isi tine pe umeri fiica.

”Noaptea, ajuns acasă, dădeam drumul la muzică, şi mă îngropam în fotoliu. Golit, lipsit de sens, dar plin de bani şi de remuşcări beam vin roşu şi aspru, într-o singurătate splendidă, vecină cu moartea. Şi iată-mă azi, cu tine pe umeri, într-o sâmbătă dimineaţă, pregătind ouă ochiuri într-o tigaie din fontă, în a doua mea viaţă, la milioane de ani distanţă de prima”.

Chiar daca s-a retras din televiziune, indragitul prezentator TV inca pastreaza legatura cu admiratorii sai prin intermediul emisiunii sale.

“«Poveşti cu Gust»  e despre aflarea unor locuri legendare, a tradiţiilor, dar şi despre descoperirea secretelor unei gastronomii autentice. În acest proiect video sunt alături de Marius Toader şi de Robe Adrian, de care mă leagă o profesie şi o prietenie. Nu în ultimul rând, «Poveşti cu Gust» înseamnă dorinţa de evadare dintre betoanele oraşului şi întoarcerea la natură, ca parte din ea. Înapoi la rădăcini. Înapoi acasă“, a spus Mircea.